10% extra kassakorting op SALE producten? Gebruik kortingscode NIEUWSBRIEF10 *

Patagonia

Het merk Patagonia is ontstaan uit een klein bedrijfje dat uitrusting maakte voor klimmers en alpinisten. Deze historie is nog steeds in het merk verweven, en de kleding van Patagonia is naast modisch ook zeer technisch. Patagonia is vandaag de dag actief in klimmen, skiën, surfen, trailrunnen en veel andere buitenactiviteiten. Alles van de beste materialen en uitermate geschikt voor de fervente buitensporter.

Patagonia carousel for the travel page
filter:
146 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk winkelsBekijk winkels
...

Patagonia

Patagonia heeft duurzaamheid en arbeidsomstandigheden van hun fabriekspersoneel hoog in het vaandel staan. Het unieke aan Patagonia is dat zij klanten aansporen om zo min mogelijk te kopen, zo lang mogelijk met kleding te doen en daarna te recyclen. Daarom is elk artikel met zorg gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan met zo min mogelijk schade aan de natuur toe te brengen. In 2011 plaatsten zij een grote en legendarische advertentie met de titel ‘’Don’t buy this jacket’’ in de New-York Times. In deze advertentie stond een Patagonia jas afgebeeld met daaronder hoeveel grondstoffen er nodig zijn om deze te produceren. Dit laat zien dat zij consumenten bewust willen maken welke impact producten hebben op het milieu. Van elk verkocht product wordt 1% van de omzet gedoneerd aan organisaties die zich richten op het verbeteren van het klimaat.

 

Patagonia jassen

Bever heeft jassen van Patagonia in de collectie voor naar je werk of extreme outdoor activiteiten. Zo zijn de 3-in-1 winterjassen populair voor dagelijks gebruik en onder wandelaars is de Torrentshell regenjas een gewaardeerde klassieker. Tussenjassen zijn zowel synthetisch als dons gevoerd verkrijgbaar. Een aantal donsjassen van Patagonia zijn zelfs voorzien van 600 cuin gerecycled dons.

 

Patagonia fleeces

Als je aan Patagonia denkt, dan denk je aan fleeces. De Better Sweater is een bekende warme fleece gemaakt van gerecycled polyester. Daarnaast zijn bij Bever regelmatig retro fleecetuien in het assortiment.

 

Patagonia shirts 

Bij Patagonia vind je shirts met zomerse prints, klassieke flanellen overhemden en katoenen T-shirts. Deze zijn allemaal op een duurzamere manier geproduceerd. Daarnaast zijn er ook hoogwaardige thermoshirts verkrijgbaar zoals het revolutionaire Capilene Air shirt.

 

Patagonia tassen

Je vindt in de Patagonia bij Bever de perfecte school- of werktas met laptopvak. Op reis ga je met een reistas of duffel uit de ‘’Black Hole’’ collectie. Dat zijn slijtvaste tassen die je niet in de steek laten.

 

Fair Trade

Een groot deel van de collectie heeft het Fair Trade certificaat, bijvoorbeeld alle Better Sweaters zijn voorzien van dit label. Hierin loopt Patagonia voorop in de outdoor industrie.

 

Reparaties

Zelfs de spullen van Patagonia kunnen slijten of stuk gaan. Patagonia belooft jouw producten kosteloos te repareren wanneer mogelijk. Wanneer je besluit om een defect Patagonia artikel bij Bever in te leveren dient deze altijd schoon te zijn. Houd rekening met een minimale afhandeltijd van vier tot zes weken.

 

Service

Bever zorgt ervoor dat je altijd en overal het juiste product kunt vinden en bestellen. In onze webshop vindt je gemakkelijk de gehele Patagonia collectie. Ieder product is voorzien van uitgebreide productinformatie zodat je een volledig beeld hebt van de eigenschappen van het product