existUrl: /content/www-bever-nl/nl/includes/menu
existUrl: /content/www-bever-nl/nl/includes/header

GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

Easy Sipper Accessoire
Kleur: -
-
Eén maat
2,75

Levertijd: voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Op voorraad in de winkel?

De opening van de flessen van Nalgene zijn vaak nogal groot. Dit is perfect om hem te kunnen schoonmaken of om snel meer water te  kunnen gebruiken bij het koken op de camping bijvoorbeeld, maar om prettig te kunnen drinken zonder knoeien is er de Easy Sipper. Je duwt de Easy Sipper gewoon in de flesopening en schroeft hem daarna weer dicht.

De brede opening is voor als je meer water nodig hebt en de kleinere in de Easy Sipper voor als je kleine slokjes op een rustige manier wil drinken. Het is volledig vlek- en geurvrij en hij kan gewoon in de vaatwasser om hem schoon te maken. Handige accessoire voor als je wilt drinken zonder nadenken.

  • Vaatwasserbestendig: Ja

  • Geschikt voor alle 1 liter (32 oz.) Wide Mouth flessen van Nalgene.
Productcode: NBABA72007
existUrl: /content/www-bever-nl/nl/product-care-pages/

Klantenservice & voordelen

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Bever voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Alternatieven voor dit product

In 1949 ontwikkelde scheikundige Emanuel Goldberg kunststoffen hulpmiddelen. Samen met drie collega’s begon hij Nalge Company. Samen met zijn groeiende team ontwierpen ze grensverleggende kunststoffen flessen, opslagtanks en filters. Het werd nog niet toegepast op buitensport, maar al snel kwamen mensen er achter dat die lichte, kleine flessen eigenlijk ook heel handig waren buiten het laboratorium. Toen Nalge Company dat te horen kreeg besloten ze zich te richten op de buitensport.

 

Tegenwoordig is het versimpelen van het dagelijks leven met zo min mogelijk impact op het milieu het speerpunt van Nalgene. Ze hebben een lijn van diverse herbruikbare drinkflessen ontwikkelt om afval tegen te gaan. De flessen komen in diverse materialen om aan de persoonlijke voorkeuren en behoeftes van ieder te voldoen. De flessen van Nalgene zijn waterdicht afsluitbaar, reuk- en smaakvrij en uit onverwoestbaar kunststof vervaardigd. Dus wanneer je gaat wandelen in de bergen om of voor op je werk een duurzame drinkfles zoekt; Nalgene heeft iets voor je klaar staan!

Je hebt nog geen recent bekeken producten