GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

Partners

Bever heeft al sinds het ontstaan een duidelijke relatie met de natuur. Onze grondlegger, Fred van Olphen, gaf vanuit een duidelijke behoefte aan goed materiaal, om in de natuur te kunnen overleven, bestaansrecht aan Bever. Bever streeft ernaar zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat de natuur ons kan bieden. Gelukkig staan we hierin niet alleen. Samen met onze partners streven we naar een respectvolle omgang met de natuur.

NKBV

De NKBV verbindt mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het hele jaar door, een leven lang. De NKBV geeft vorm aan het verlangen om hoogte te beleven. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Voor haar leden wil de NKBV bergen verzetten.

 

Vogelbescherming

Vogelbescherming Nederland brengt mensen en organisaties met een passie voor vogels en natuur samen om te werken aan de bescherming van vogels en hun leefgebieden. Dat doen wij als partner van BirdLife International, het grootste wereldwijde netwerk van natuurbeschermingsorganisaties.

 

Sawadee

Sawadee biedt het gemak van een groepsreis met mogelijkheden om er zelf op uit te trekken. Wij regelen alle tickets, overnachtingen en vervoer, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie. Op de dagen dat er niet wordt gereisd, kun je je eigen gang gaan.