NKBV

Bergwandelen, Alpinisme, Sportklimmen

Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging

De bergen lonken! Wie optimaal wil genieten van alles wat de bergwereld te bieden heeft, gaat voorbereid op pad. De NKBV helpt je daarbij met voorlichting en advies. Daarnaast organiseren we diverse workshops, cursussen en reizen. We bieden bovendien een zeer uitgebreide reisverzekering die je het hele jaar door je avonturen buiten de gebaande paden of pistes dekt, waar ook ter wereld.

 

Onderhoud

Als NKBV-lid ondersteun je het onderhoud aan hutten en paden in de Alpen en Pyreneeën doordat de NKBV jaarlijks € 400.000,- bijdraagt aan het Gegenrecht fonds. Zo houden we de impact van de reizen op de natuur zo minimaal mogelijk en de bergen bereikbaar voor toekomstige generaties. In ruil voor je bijdrage ontvang je tot 50% korting op je overnachting in meer dan 1200 berghutten in deze gebieden. 

 

Exclusieve voordelen

Als dank voor je lidmaatschap kun je als NKBV-lid gebruik maken van een aantal exclusieve voordelen van het lidmaatschap: 

  • Toegang tot de uitgebreide NKBV-reisverzekering en het reizen- en cursusprogramma van Bergsportreizen.nl
  • 5x per jaar gratis Hoogtelijn, hét allround klim- en bergsporttijdschrift van Nederland 
  • Korting bij partners van de NKBV, zoals 10% bij Bever en tot 25% op entree bij klim- en boulderhallen in Nederland. (korting is niet geldig op service en/of diensten)
  • Bekijk alle voordelen

Voorwaarden

Als je lid bent van de NKBV krijg je 10% korting bij Bever.

 

Korting gebruiken

Je kunt jouw NKBV-korting aan je account (voorheen Bevercard) koppelen door jouw gegevens en een foto van je ledenpas te sturen naar de klantenservice of met je pas langs te gaan in één van onze winkels. Online gebruik je de korting door in te loggen met het account (e-mailadres) waarop je pas geregistreerd is. 

 

Voorwaarden NKBV korting

  • De korting is alleen van toepassing op de standaard verkoopprijs van Bever
  • De 10% korting geldt niet in combinatie met andere kortingsacties/kortingspassen, op tijdelijke aanbiedingen, in combinatie met set aanbiedingen/buy&get en niet op boeken, kaarten, tickets, elektronica (waaronder GPS, GoPro, horloges, Drone ect.), de exclusieve The North Face Summit serie en Hilleberg