Ayacucho

Ga mee naar Ayacucho, Peru

Bever werkt samen met Solid International, een private stichting met projecten in Ayacucho, Peru. Met de steun van het bedrijfsleven investeert Solid daar al jaren in duurzame ontwikkeling en intensieve opleidingen. Zo krijgt de lokale bevolking de kans om kennis te verwerven en hun lot in eigen handen te nemen. Met elk verkocht product uit de Ayacucho-collectie® bij Bever leveren we een bijdrage aan deze projecten.

 

Elk jaar vertrekt Bever met een aantal klanten en medewerkers op een 12-daagse werkreis naar Ayacucho. Zo kunnen deze ambassadeurs ter plaatse ontdekken wat door Solid wordt gerealiseerd en de handen uit de mouwen steken. Nieuwsgierig geworden naar de reis? Hiernaast vind je een korte impressie van de reis en ervaringen van onze ambassadeurs.

 

Draag zelf een steentje bij

De Ayacucho®-collectie is exclusief verkrijgbaar bij Bever. De producten van Ayacucho® hebben een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en worden steeds gemaakt met aandacht voor duurzaamheid, functionaliteit en comfort. Bovendien steunt Bever met de verkoop van Ayacucho®-producten diverse projecten van Solid International die de leefsituatie van de inwoners van Ayacucho verbeteren. Het assortiment bestaat uit een ruim aanbod van onder meer jassen, broeken, rugzakken en slaapzakken

Ayacucho ambassadeurs

Na een intensieve selectieprocedure in de afgelopen maanden, kunnen we met trots het nieuwe Ayacucho ambassadeurs team aan jullie voorstellen:

 

Ria Bever Amersfoort
Vivian Bever Hoofdkantoor
Frank Bever klant
Marieke

Bever klant

 

Zij zullen onder begeleiding van Solid International in het voorjaar van 2017 vertrekken naar Ayacucho om daar tijdens een 12-daagse reis de projecten van Solid te bezoeken. 

Graag willen we iedereen die zich heeft aangemeld nogmaals bedanken. We waren verrast door de uitgebreide motivaties en creatieve aanmeldingen die we hebben ontvangen. 

Via Facebook van Bever zullen updates van de reis volgen.

Ayacucho - Designed for generations