SALE TOT 70% KORTING | Shop nu >

Dames Winterjassen

Met de perfecte dames winterjas laat jij je niet meer tegenhouden om nieuwe avonturen buiten te beleven. Bever heeft beschermende, duurzame winterjassen voor vrouwen. Hiermee trotseer je de meest extreme weersomstandigheden met gemak en leer je de natuur van een andere kant kennen. Met een warme gevoerde winterjas voor dames blijf je sneeuw en woeste windvlagen de baas. We hebben een geschikte winterjas voor alle dames en voor alle weerstypen. Van parka’s tot bodywarmers, donsjassen, regenjassen, hardshells en softshells. Ga snel op zoek naar de maat en kleur van jouw ideale dames winterjas, zodat je de komende winters weer goed beschermd naar buiten gaat.
Filter:
828 artikel
Bekijk 0 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken
Bekijk Sale
Bekijk aanbiedingBekijk aanbieding
Bekijk nuBekijk nu

Dames Winterjassen

Het Nederlandse winterweer is vaak wisselend, onvoorspelbaar en guur. Je fietst door de hagel en regen of geniet met je voeten in de sneeuw van de winterzon die aan een strakblauwe hemel staat. Eén ding is zeker, voor alle omstandigheden wil je een fijne dames winterjas die je beschermt tegen de elementen.

Een winterjas die bij je past
Voor een dames winterjas ben je bij Bever aan het goede adres. We hebben een groot assortiment aan winterjassen voor vrouwen van allerlei kwaliteitsmerken. Onze medewerkers geven bovendien graag deskundig advies over de jassen en over welke jassen aansluiten bij je activiteiten. Zit je veel op de fiets en zoek je een lange parka die goed beschermt tegen de gure wind en regen? Of een zwarte dames winterjas, getailleerd en met vrouwelijk model? Een stoere anorak voor stedentrips, een warme donsjas of een sportieve hardshell voor intensieve buitenactiviteiten. Voor alle vrouwen hebben wij geschikte winterjassen.

Voor elke activiteit
Iedere vrouw heeft andere verwachtingen en eisen waaraan een jas moet voldoen. De één is vooral op zoek naar een warme winterjas voor op de fiets naar het werk of tijdens het wachten op het station. Een jas die water- en winddicht is en er het liefst ook nog mooi en vrouwelijk uitziet. Zoals een warme damesparka, lekker lang voor extra bescherming en waar je lekker in kunt wegkruipen tegen de kou. De ander zoekt een sportieve korte jas voor veel bewegingsvrijheid, geschikt voor vrouwen die actieve buitenactiviteiten beoefenen. Een warme donsjas bijvoorbeeld, lichtgewicht en met een klein pakvolume. Of een stevige hardshell die bestand is tegen het schuren langs stenen of een zware backpack. Een 3-in-1 jas voor vrouwen biedt weer veel afwisselingsmogelijkheden. De binnenjas biedt warmte, de buitenjas bescherming tegen de regen en wind. Zo heb je een geschikte damesjas voor het frisse voorjaar, de koude winter en het natte najaar. Dames winterjassen met casual of sportieve uitstraling, voor dagelijks of specifiek gebruik. Bever helpt graag om de juiste winterjas te vinden.