Merk
Maat
Kleur
Type kleding
Activiteit
Prijs
Shirts
Eigenschappen
Kenmerken
Materiaal
Duurzaamheid
Levertijd
Uit eigen voorraad

Shirts

Sorteren op:
Bekijk collectie
23
...
12
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Heren shirts

Vroeger had je katoenen shirts en katoenen shirts. De enige keus die je had was de maat, de print en de lengte van mouwen. Of het nu vroor of tropisch warm was met temperaturen van 30 graden of meer, je droeg altijd een katoenen shirt. Maar katoen bleek niet altijd het ideale materiaal. Het hield vocht vast, kon gaan ruiken en zag er na een dag al minder fris uit. Hier moest wetenschap op losgelaten worden.


Nieuwe materialen

De oplossing werd gezocht in kunststof shirts. Polypropyleen was revolutionair als ‘nieuw’ materiaal en kende een uitstekende vochtverdrijving. Het bleef er goed uitzien ook na enkele dagen maar kon wel ongelooflijk gaan stinken. Dat was het dus ook niet. Terug naar ‘ouderwetse’ wol. Maar dan geen gewone wol maar merinowol. Een bijzonder schapensoort uit Nieuw-Zeeland dat bijzondere wol voortbracht. Deze wol drijft vocht af waardoor je altijd een comfortabel gevoel houdt. Merinowol voelt prettig aan op de huid, in tegenstelling tot gewone wol dat kriebelt, maar belangrijker nog, het houdt geen geuren vast. Merinowollen shirts kun je dus langer dragen. Ideaal als je wat langer op pad bent. De kunststoffabrikanten konden natuurlijk niet achterblijven en ontwikkelden al gauw kleding met geurneutraliserende kwaliteiten en prettiger draagcomfort. Plotseling was er keuze. Keuze in materiaal, uitstraling en vooral in eigenschappen. Want, je kunt nu ook kiezen voor een shirt dat insecten afschrikt of bestand is tegen uv stralen. Zo kom jij goed beschermd de zomer door.


Keuzes

Bever is er trots op dat we zo’n beetje alle materialen kunnen aanbieden die inmiddels zijn uitgevonden. Nieuwe materialen die verwerkt zijn in shirts voor heren met lange mouwen, korte mouwen, voor zware activiteiten buiten, voor minder zware activiteiten buiten of gewoon voor naar je werk. Wat je hobby of activiteit ook is, Bever heeft een enorme collectie shirts voor heren die je door middel van de filterbalk bovenin kunt terugbrengen tot jouw ideale collectie.