NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

Te veel keuze? Vind in 4 stappen jouw dagrugzak

   

Geslacht

Kleur

Prijs

Inhoud

Type rugzak / tas

Eigenschappen

Waterdicht

Draagsysteem

Gewicht

Duurzaamheid

Levertijd

Uit eigen voorraad

Kinderrugzakken
75

Een rugzak voor jongens en meisjes is niet weg te denken bij een kind. Naast dat ze vijf dagen in de week mee naar school moeten, moeten de rugzak voor een jongen en meisje natuurlijk ook praktisch zijn én er leuk uit zien! Bij Bever hebben we een ruim aanbod van avontuurlijke, kleurrijke en stoere rugzakken voor jongens en meisjes. Behalve een normale rugtas voor kinderen, worden er ook kindertrekkingrugzakken aangeboden en kinderdragers. Jongen, meisje, jong of oud; voor elk kind is er een gepaste rugzak.
Sorteer:
Bekijk Sale
Pre-order nu
Bekijk nu
2
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Kinderrugzakken

Kinderrugzakken zijn functioneel en niet meer weg te denken uit een kinderleven. Kinderrugzakken zijn functioneel en niet meer weg te denken uit een kinderleven. Naast functioneel ziet een rugzak voor een kind er vaak ook leuk uit! Zo hebben we bij Bever echte avonturiers rugzakken en kindertrekking rugzakken, maar ook rugzakken met vrolijke prints.

School of avontuur
Bij een rugtas voor een kind is het van belang dat er voldoende ruimte is voor het gewenste gebruik. Zo moet een rugzak voor naar school genoeg ruimte bieden voor een broodtrommel, gymspulletjes en schriftjes. In een rugzak voor een logeerpartijtje moet natuurlijk net weer wat meer passen en een trekkingrugzak moet uiteraard aan alle eisen van de avonturiers in spé voldoen.
 

Waar moet jouw rugzak aan voldoen?
Elke rugzak voor een kind is voorzien van verschillende eigenschappen. Zo zijn sommige kinderrugzakken voorzien van een heupband, verstelbaar rugpand, reflectoren of zelfs een regenhoes. Al deze eigenschappen vergroten het comfort waarmee de jonge avonturier de rug zaak draagt. Maar houden ook de spulletjes in de tas droog en kunnen zorgen voor een betere zichtbaarheid van de kleine drager. De inhoud van de rugzak hangt er natuurlijk van af wat voor soort rugzak het is. Bever biedt een aardige collectie aan boven de 20liter, om in te spelen op alle behoeftes.

Ga voor kleurtjes of juist stoer
Bever heeft een kleurvol assortiment aan kinderrugzakken van verschillende merken. Deze kwalitatief hoogstaande merken zijn onder andere Vaude, Deuter en Fjällräven dus van dagrugzakken tot trekking. Zoek een mooie en functionele rugzak uit voor jouw kind, die geheel bij hem of haar past. Ga voor avontuurlijk, stoer of juist schattig en vrolijk.