Ski-jassen

De ski-jassen in ons assortiment voldoen stuk voor stuk aan technisch hoge eisen. Zodat elk mens, groot of klein, man of vrouw, volledig beschermd is in koude skioorden en optimaal kan genieten van nieuwe avonturen in de sneeuw. En dat de meeste ski-jassen ook simpelweg stijlvolle en modieuze winterjassen zijn in eigen land, tijdens de fietstochten naar school of het werk, is natuurlijk mooi meegenomen.

filter:
531 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk actie
Bekijk EssentialsBekijk Essentials
Bestel nuBestel nu
...

De eerste vereiste voor een ski-jas is dat deze technisch optimaal en functioneel is. Kou, regen, wind en sneeuw moeten er namelijk mee buiten worden gehouden. Bovendien moeten ski-jassen flexibel zijn en zorgen dat de drager ervan zijn of haar bewegingsvrijheid volledig behoudt. Ook een goede warmteregulatie is een must, aangezien skiën of snowboarden een intensieve bezigheid is. En laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat. We kunnen dus wel stellen dat een ski-jas aan veel hoge eisen moet voldoen. Wij weten dat en hebben dan ook alleen jassen geselecteerd die aan elk van deze eisen voldoen.

 

Technische topprestaties

Alle fabrikanten in ons assortiment streven stuk voor stuk hetzelfde doel na: namelijk mensen aanzetten om mooie momenten buiten en in de natuur te beleven. En ze hierbij tegelijkertijd te beschermen tegen de elementen der natuur, die onvoorspelbaar en onstuimig kunnen zijn. En allemaal hebben ze met hun ski-jassen topprestaties neergezet. Merken als The North Face, O’Neill, Protest en Peak Performance rusten nooit op hun lauweren als het gaat om de technologische doorontwikkeling van hun outdoorkleding en -uitrusting. Zo zijn veel jassen gemaakt van DRYtech Premium of Gore-Tex materialen, waardoor ze een ademend en tegelijkertijd waterdicht membraan bevatten. Nu is het aan jou om een mooie prestatie op de piste neer te zetten.

 

De collectie

Het assortiment is zo ruim dat je voor elke modebewuste man, vrouw of kind de perfecte ski-jas in onze collectie vindt. De meeste jassen zijn volgens een verantwoord productieproces tot stand gekomen. Bovendien beschikken de jassen over kleine accenten die het grote verschil kunnen maken, zoals waterdichte naden, een goed aanrijgsysteem, een sneeuwvanger, reflectoren en een capuchon die over een helm heen past. Onze donsjassen, hardshell jassen en bodywarmers zijn overigens ook in alle bedenkbare, modieuze kleuren verkrijgbaar.

 

Vraag het ons

Heb je al een specifieke kleur in gedachten of de technische eigenschappen waaraan je nieuwe ski-jas absoluut moet voldoen? Dan kun je in onze webshop direct op dit kenmerk zoeken, zodat je nog sneller bij jouw gewenste jas uitkomt. Ga je liever persoonlijk in gesprek over jouw wensen en eisen, stap dan gerust eens binnen bij een Bever-filiaal bij jou in de buurt. Onze experts staan je graag te woord om je te helpen bij je zoektocht.