basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Fietsschoenen

De juiste fietsschoen is cruciaal om te kunnen genieten van je fietstocht. Zo zijn er fietsschoenen ontwikkelt door de echte wielrenners en mountainbikers of voor toerfietsers. De wielrenschoen moet inklikbaar zijn voor een optimale krachtoverbrenging. Op de toerfietser schoen, moet ook een wandeling gemaakt kunnen worden. Ontdek de wereld van de (inklikbare) fietsschoenen bij Bever!

filter:
105 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteren op:
Best verkochte producten
  • Best verkochte producten
  • Kortingspercentage
  • Prijs: Laag naar hoog
  • Prijs: Hoog naar laag
  • Merken: A-Z
  • Merken: Z-A
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk de folderBekijk de folder
WeekaanbiedingWeekaanbieding
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefSchrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Fietsschoenen

Ook voor fietsschoenen kan je terecht bij het assortiment van Bever. Fietsschoenen kunnen een zeer grote invloed op je fietscomfort en plezier hebben. Het is daarom cruciaal dat je de juiste fietsschoen draagt om met comfort te fietsen.
 

Inklikbare race- of mountainbike fietsschoenen
Deze fietsschoenen helpen je om efficiënter je energie in te zetten. Daarom zijn de inklikbare fietsschoenen voor wielrenners en mountainbikers vaak van een stijve zool voorzien. Omdat deze zool stijf is, zorgt dit voor een optimale krachtoverbrenging op het pedaal. Deze schoenen zijn voorzien van een bevestigingsmogelijkheid voor schoenplaatjes, zodat ze in combinatie met klikpedalen gebruikt kunnen worden. De zolen van de schoenen zijn vaak gemaakt van nylon, carbon of carbon composiet. De sluitingen van deze schoenen kunnen verschillen tussen een klittenbandsluiting, gespsluiting of draaisluiting (BOA). Er is voor deze soort sluitingen gekozen zodat je ook tijdens het fietsen je sluiting kan verstellen.
 

Toer fietsschoenen
Ben je meer opzoek naar een fiets- en vrijetijdsschoen? Deze fietsschoenen zijn ook te vinden bij Bever. Een schoen voor zowel op de fiets als voor het wandelen, is zeer ideaal voor meerdaagse- of dagtochten in de zomer. Deze fietsschoenen kunnen verschillen in schoenen zonder bevestigingssysteem tot schoenen die wel compatibel met click-pedalen zijn.
 

Collectie
De collectie van fietsschoenen bevat veel schoenen van Vaude. De Vaude fietsschoenen staan erom bekend dat ze vervaardigd zijn uit hoogwaardige en duurzame materialen.