GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

Geslacht
Merk
Kleur
Prijs
Acties
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Fietshelmen

Een fietshelm moet comfortabel zitten, zodat je hem wel op blijft houden tijdens je rit. Een fietshelm is van groot belang om (zwaarder) hoofdletsel te voorkomen, stel het gaat een keer mis. Er zijn verschillende fietshelmen met verschillende gewichten, pasvormen, ventilatiegaten en stijlen. Daarnaast voldoen alle fietshelmen aan de veiligheidsnormen die internationaal gesteld zijn. Ga voorbereid op pad met een fietshelm van Bever!

Sorteren op:
Shop nu
2

Fietshelmen

Bij een fietshelm is het erg belangrijk dat de helm goed past en comfortabel zit. Of je nu op een racefiets zit of een toerfiets. Meerdere studies hebben bewezen dat (zwaarder) hoofdletsel voorkomen had kunnen worden.
 

Waar let je op?
Bij het aanschaffen van een fietshelm zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Uiteraard hou je het gebruik in je achterhoofd voor op de racefiets of normale fiets. Stel je zit veel op de racefiets en houdt er van langere ritten te maken, dan is het gewicht van de helm belangrijk. Een lichte helm zorgt voor meer comfort. Daarnaast is de ventilatie, pasvorm en design uiteraard ook belangrijk. Ventilatie is belangrijk om je hoofd koel te houden. De pasvorm omdat de helm lekker moet zitten, en helm is vaak ook verstelbaar. Design voor degene die graag geheel in één stijl op de fiets stapt, zoals helmkleuren die matchen bij de fietskleding en fiets.

Voldoen aan veiligheidsnormen
Er zit verschil in de eisen waaraan fietshelmen voor bepaalde fietsen moeten voldoen. Zo hebben mountainbike helmen andere eisen dan racefiets helmen. Daarnaast moeten alle fietshelmen voldoen aan de internationaal gestelde veiligheidsnormen.
 

Voor oud én jong
Bever heeft fietshelmen voor volwassenen en kinderen. Het assortiment bestaat uit helmen van Giro en Brooks. Mocht er een keer iets gebeuren, zorg ervoor dat je beter beschermd bent met een fietshelm die goed past!