Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Merk
Kleur
Activiteit
Prijs
GPS & horloges
Horloge-eigenschappen
Hartslagmeting
Acties
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Horloges

Sorteren op:
Shop nu
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Horloges

Met een horloge ben je altijd bij de tijd. Maar onze horloges kunnen meer! 

Wij hebben klassieke analoge horloges met tijdsfunctie die bestand zijn tegen alles waar het dagelijks leven, maar ook het buitenleven ze aan blootstelt. Echter, dat is niet alles. We hebben activity trackers die je mate van activiteit vastleggen. Dit kan behoorlijk confronterend zijn en motiveert je om meer in beweging te komen. Sommige activity watches gaan zelfs verder en geven je een waarschuwing als je te lang inactief bent geweest, meten je verbrande calorieën en analyseren je slaap. Want een goede balans van activiteit en rust zijn essentieel voor een gezond lichaam.

 

Naast klassieke horloges en activity trackers hebben wij ook outdoorhorloges voor outdoorfanaten. Deze horloges zijn meestal uitgerust met een hoogtemeter, zodat je precies weet hoeveel hoogtemeters je maakt, en op welke hoogte jij je bevindt. De modellen met barometer geven je hoogte nóg accurater weer en kunnen je ook een weeralarm geven als er storm op komst is. Veel hebben ook een gps-ontvanger, waardoor je precies weet waar je bent. Sommigen hebben zelfs een routenavigatie-optie, zodat je niet alleen weet waar je bent, maar ook waar je heen moet. En dat is natuurlijk wel zo handig!

Ook hebben wij sporthorloges. Veel zijn voorzien van een activity tracker maar ze kunnen net meer. Ze meten vaak namelijk je hartslag. Deze informatie stelt je in staat je trainingen te analyseren en efficiënter te maken. Daarnaast kun je op hartslagzone trainen voor, bijvoorbeeld, optimale conditietoename of vetverbranding. Sporthorloges met gps kunnen je afgelegde afstand en snelheid nauwkeurig berekenen.  Deze horloges helpen je het onderste uit de kan te halen en maken je trainingen nóg leuker!