Kortingscodes & Acties

Ben je op zoek naar een kortingscode of een voordeel voucher van Bever? Helaas hebben we op dit moment geen kortingscode voor je, maar we hebben wel een aantal mooie kortingsacties lopen. Een overzicht van alle acties en de actievoorwaarden kun je hieronder bekijken. Een deel van ons assortiment is in de aanbieding. Bekijk direct alle sale artikelen.

Huidige acties

Een overzicht van alle huidige en net verstreken acties en de actievoorwaarden kun je hieronder bekijken.

Actievoorwaarden Welkom bij Bever voucher

Actievoorwaarden € 10,- Nieuwe collectie voucher

Sale

Actievoorwaarden Verjaardag voucher

Actievoorwaarden Excuusvoucher

Verstreken acties

20% extra korting op Sale

Fotowedstrijd 360 Magazine

Bever Kortingscodes

Op deze pagina vind je altijd alle actuele kortingscodes die geldig zijn in de Bever webshop of winkels. Indien er op deze pagina geen kortingscode wordt genoemd zijn er helaas ook geen actieve actiecodes beschikbaar. De eventuele kortingscodes zijn te gebruiken in je winkelmandje. In de eerste stap van het afrekenproces wordt het veld “vouchercode” getoond waarin je de code kunt invullen. De korting wordt vervolgens direct verrekend.

Bever Acties

Naast de diverse actiecodes vind je op deze pagina ook de actievoorwaarden van al onze acties. De voorwaarden zoals hierboven genoemd zijn leidend. Eventuele typefouten of prijswijzigingen in onze nieuwsbrief en andere uitingen zijn voorbehouden. De prijzen zoals gecommuniceerd in onze webshop zijn leidend.