GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

  

Geslacht
Maat
Kleur
Schoenen
Prijs
terrain_type_wi
Flex
Wandelstand
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Skischoenen

Kom langs in een van onze filialen bij jou in de buurt om je nieuwe skischoenen te passen. Weet je al welke maat je nodig hebt, welke merken goed zijn voor jouw voet en aan welke technische eisen ze moeten voldoen? Dan kun je nu simpelweg je skischoenen via onze webshop bestellen. Bij elke skischoen staat duidelijk de flexmaat en leestbreedte vermeld.
Sorteren op:
Shop nu
2

Skischoenen

De pasvorm van skischoenen luistert nauw. Ze moeten immers jouw bewegingen omzetten in prestaties en geen energie verloren laten gaan. Want anders wordt het steeds harder werken voor de drager ervan. In ons assortiment tref je de beste en technisch geavanceerde ski’s aan van bekende fabrikanten als Nordica, Tecnica en Salomon, voor zowel de beginnende, de gevorderde als vergevorderde skiërs onder ons. En voor zowel dames als heren.

 

Perfecte pasvorm

Om deze prestaties te kunnen leveren, moeten skischoenen zo licht mogelijk zijn zonder in te boeten op de kracht van het materiaal. En uiteraard is het ook prettig als een skischoen comfortabel zit aangezien je er soms uren in doorbrengt. Bever heeft reguliere skischoenen, maar ook schoenen die breder zijn bij de voorvoet en het onderbeen. Bij elke schoen staat duidelijk vermeld wat de exacte leesbreedte en betreffende flex is. De skischoenen zijn vanzelfsprekend voorzien van een robuuste shell die het water buiten houdt.

 

Warmte en zachtheid

Om de pasvorm zo prettig mogelijk te maken, beschikken veel skischoenen over zachte liners die de voeten warm houden. Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde liners is de verwerking van lamswol met microkristallen erin. Hierdoor wordt lichaamswarmte vastgehouden en omgezet in infraroodstraling, wat de bloedcirculatie stimuleert en op deze manier de lichaamswarmte constant kan houden. Andere geavanceerde skischoenen voor zowel dames als heren beschikken over een door warmte vervormbare schacht. Geen schoen die zo goed naar jouw lichaam luistert als deze.

 

Jouw wensen

Neem nu snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment van skischoenen voor mannen en vrouwen. Technisch is elke schoen getest en goedgekeurd, daar kun je van op aan. Aan jou nu de keuze om te selecteren aan welke eisen je nieuwe skischoen moet voldoen en een matchende kleur met je overige skikleding te kiezen. Of laat je door een expert in een van onze fysieke winkels bij jou in de buurt adviseren.