GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

Voor de thrillseekers: 8 toffe klimparken en -bossen in de buurt

Bibberend in de hoogste boom kijk je over je voeten naar beneden. Je slikt, haalt nog even diep adem. En daar ga je: van boom tot boom. Aan de tokkelbaan, over hangbruggen, via netten en hangend aan stevige lianen midden in de mooiste bossen van Nederland. Wij zijn fan van klimparken!

Klimparken in Nederland: voor op de bucketlist

Klimbos Nederland

Hier heb je de keuze uit vier fantastische klimbossen. Elk klimbos is een attractie op zich en kent verschillende routes voor jong en oud. Je kunt in deze bossen de spannendste overgangen (én je zenuwen) bedwingen, koning worden van het bos en genieten van prachtige uitzichten. De kat uit de boom kijken zit er duidelijk niet in 😉.

In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig en zelfstandig te klimmen. Getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

Fun Forest

De eerste klimparkenorganisatie van Nederland heeft vier locaties in prachtige bossen door het land. Wat je in een gewoon bos niet mag of kan doen, mag hier wel. Of je nou jong of oud, Tarzan of Jane bent: iedereen is welkom. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje lef. Fun Forest heeft in totaal 30 parcoursen van 4 tot 15 meter hoogte. Het klimmen duurt 3 uur en dit is inclusief veiligheidsconstructie. Een klimgordel en helm krijg je op locatie te leen en de instructeurs houden toezicht vanaf de grond. Waar nodig helpen ze je.

 

Klimmen bij Fun Forest kan al als je langer bent dan 1.30 meter. Ze hanteren een adviesleeftijd van 8 jaar. Bij sommige parcours hebben kinderen wel begeleiding nodig van een meeklimmende volwassene. Vanaf 1.50 meter mag iedereen zelfstandig alle parcours klimmen. Voor iedereen onder de 18 jaar geldt dat er alleen geklommen mag worden met een door een meerderjarige getekende verklaring.

Ook een klimpark bij jou in de buurt

Verspreid door heel Nederland hebben beide organisaties verschillende locaties. We hebben ze voor je opgesomd:

    

Ga je klimmen? Neem deze gear het klimpark in

Heb jij al hoogtevrees als je op een hoge stoeprand staat? Blijf dan met beide benen op de grond tijdens de leukste stadswandelingen in Nederland of lees onze andere buitentips op de blog. Have fun!