basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Buiten op je best

Op de hub naar buiten vind je het beste over buiten. Gemaakt en bij elkaar gesprokkeld door échte buitenmensen. Net als jij. 

OH, WAS IK OFF-PISTE?

Wat is er mooier dan de eerste sporen trekken in kraakverse sneeuw? Juist. Niet voor niets staat off-piste skiën of snowboarden voor veel wintersporters gelijk aan de ultieme wintersportbeleving.

WEEKENDTIPS 16-18 FEBRUARI

Pak je (buiten)agenda er maar bij, want er is genoeg te doen dit weekend! Houthakken, rietsnijderstrail, wandeltocht door de donkere duinen, Buffletoertocht met de fiets en een actieve buitendag met de kinderen. Je kunt je hart dus buiten ophalen.

BUITENUPDATE JANUARI

Januari = babyboomtijd! Grote kans dat je deze maand kleine zeehondjes tegenkomt tijdens je strandwandeling op de Waddeneilanden.

    

   

   

{{ vm.pageTitle }}

   

KAMPEER & CHILL

Kamperen, voor de één de ultieme vakantie, voor de ander de reinste horror. Hoe meer je buiten bent, hoe beter je begrijpt dat er eigenlijk geen ervaring zo mooi is als kamperen.

BUITEN BEGINT BIJ BEVER

Doe wat je wilt, maar doe het buiten. Want elke keer als je héél even buiten bent geweest, voel je je van binnen een stukje beter. Dus hup, naar buiten!

DEEL HET MET DE HUB

Heb jij ook iets bijzonders te vertellen over buiten? Iets dat andere buitenmensen vermaakt, ontroert of triggert en dus écht gedeeld moet worden? Mail je tekst, beeld of video + buitenfoto van jezelf naar hubnaarbuiten@bever.nl en misschien zie je het hier terug!