basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Buiten op je best

Op de hub naar buiten vind je het beste over buiten. Gemaakt door échte buitenmensen. Net als jij. 

SURFEN IN NEDERLAND: HIER MOET JE ZIJN

Vergeet die azuurblauwe zee en het zonovergoten strand. Dan is ook Nederland een surf-heaven in potentie! Wij vertellen je waar.

BUITENUPDATE JUNI: DÉ DONKERSTE PLEKKEN IN ONS LAND

Ons land is één van de lichtste landen ter wereld door onze grote hoeveelheid kunstlicht. Tóch zijn er nog twee aangewezen plekken waar het stikkedonker is. Staatsbosbeheer tipte ons waar je deze plekken precies vindt!

EEN OCHTEND ALS WERELDFIETSER

Zoë en Olivier stapten in september 2016 op hun fiets en zijn nog stééds op reis! Dit is hoe een ochtend uit dat leven eruit ziet.

    

   

   

KAMPEER & CHILL

Kamperen, voor de één de ultieme vakantie, voor de ander de reinste horror. Hoe meer je buiten bent, hoe beter je begrijpt dat er eigenlijk geen ervaring zo mooi is als kamperen.

BUITEN BEGINT BIJ BEVER

Doe wat je wilt, maar doe het buiten. Want elke keer als je héél even buiten bent geweest, voel je je van binnen een stukje beter. Dus hup, naar buiten!

DEEL HET MET DE HUB

Heb jij ook iets bijzonders te vertellen over buiten? Iets dat andere buitenmensen vermaakt, ontroert of triggert en dus écht gedeeld moet worden? Mail je tekst, beeld of video + buitenfoto van jezelf naar hubnaarbuiten@bever.nl en misschien zie je het hier terug!