Banff Mountain Film Festival World Tour 2018

's Werelds meest prestigieuze outdoor film festival

Laat je inspireren door beelden van de Siberische steppe en wordt vervolgens meegenomen in vogelvlucht over het ruige Alaska. Zoef mee met een mountainbiker tijdens zijn verkenning van droompaadjes in het zonnige Hawaii en besneeuwde Canada. Of wat dacht je van een klimster die de meest onmogelijke bergwanden beklimt zonder linkerhand? Kortom, word verrast door acht korte avonturenfilms van ’s werelds meest prestigieuze outdoor film festival! 

Tickets

6 april  19.00 Utrecht Kinepolis Jaarbeurs - UITVERKOCHT

7 april  20.00 Amsterdam Pathé Arena - UITVERKOCHT

8 april  20.00 Den Haag Omni Centrum Lourdeskerk

9 april  20.00 Rotterdam Theater Zuidplein

10 april 20.00 Eindhoven Pathé Eindhoven - UITVERKOCHT

11 april 20.00 Zwolle Pathé Zwolle - UITVERKOCHT

12 april 19.00 Enschede Kinepolis - Alleen nog bij Bever Hengelo

           

BANFF Trailer 2018 Tour

Banff Mountain Film Festival

Ook in 2018 komt de Banff Mountain Film Festival World Tour weer naar Nederland. Deze world tour wordt beschouwd als het grootste en meest prestigieuze festival voor avonturenfilms met de bergen als centraal thema. Het Festival wordt sinds 1976 elk jaar in november gehouden en heeft zijn naam te danken aan het dorp waar het wordt georganiseerd, Banff, gelegen in de staat Alberta in de Canadese Rocky Mountains. Na afloop van het Festival vertrekken de beste internationale avonturenfilms op wereldtournee. Ze worden vertoond in niet minder dan 39 landen en bezocht door meer dan 750.000 toeschouwers.

 

Twee uur lang worden avonturenfilms vertoond die je meevoeren naar ongelooflijk woeste streken waar je de meest spectaculaire expedities, de meest indrukwekkende culturen en de meest extreme sporten ontdekt.

 

Alle bezoekers van het Banff Mountain Film Festival in Nederland ontvangen tijdens de voorstelling een kortingsvoucher ter waarde van €14,- voor hun volgende aankoop bij Bever (bij besteding van minimaal € 100,-) Lees hier de actievoorwaarden.