*extra korting is al in de prijs verrekend

*extra korting is al in de prijs verrekend

Banff Mountain Film Festival World Tour 2020

's Werelds meest prestigieuze outdoor film festival

120 minuten avontuur en natuurspektakel

 

Bever is ook in 2020 gastheer van de Banff Mountain Festival World Tour, één van de meest gerenommeerde Outdoor-filmfestivals ter wereld. Al 44 jaar staat het Canadese plaatsje Banff elke herfst in het teken van de zogenaamde "Outdoor Oscars". Na afloop van het festival vertrekken de beste internationale avonturenfilms op wereldtournee. 

In april 2020 komt de Banff tour met een hagelnieuw programma naar Nederland. Deze avonturenfilms voeren je mee naar ongelooflijk woeste streken waar je de meest spectaculaire expedities, de meest indrukwekkende culturen en de meest extreme sporten ontdekt. 

 

Het filmprogramma heeft een totale lengte van ongeveer 120 minuten. Tussendoor is er een pauze van ongeveer 30 minuten. Het evenement (filmprogramma inclusief filmintroducties en een loterij met leuke prijzen) duurt in totaal ongeveer 2,5 - 3 uur.

Bekijk de BANFF 2020 trailer

Speelschema en tickets

Voor de ticketverkoop werken we samen met outdoorticket.net. Zij verzorgen het hele proces van ticketverkoop. Als je vragen hebt over de status van de verkoop kun je hier terecht. Tickets kunnen niet worden geruild of geretourneerd. 

 

 

Buitenkalender
Benieuwd naar andere activiteiten en evenementen? Check dan de Buitenkalender