basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Care Plus DEET Mini Spray 40%

Krachtig wetenschappelijk geteste muggenspray, nu in compact formaat. Makkelijk mee te nemen in je rugzak!

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

Care Plus  Anti-Insect Deet mini spray 40% is een sterk insectenwerend middel, voor gebruik op de huid. In de handige 15ml verpakking zeer makkelijk mee te nemen op reis! Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Care Plus effectieve producten waarmee je insecten- en tekenbeten kunt bestrijden. DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid, geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg als dichterbij huis. DEET is verkrijgbaar in verschillende percentages. Het percentage is bepalend voor de werkingsduur. DEET 40% biedt tot 8 uur bescherming tegen steken en beten. DEET producten worden aangebracht op de onbedekte huid.

Tip: Zonnebrandcrème dient altijd 30 minuten voor blootstellen van de huid aan de zon, aangebracht te worden. Nadat de zonnebrandcrème in de huid is getrokken, kun je het DEET- product 10 minuten voordat je de zon in gaat aanbrengen. Daarnaast moet je eraan denken dat de werkzaamheid van de zonnebrandcrème verlaagd wordt nadat een DEET- product hierover is aangebracht. Het is daarom raadzaam een zonnebrandcrème met een hogere SPF kiezen.

  • Gewicht (g): 30

  • Sterk insectwerend middel op basis van DEET
  •  Actieve stof: N.N-diethyl-m-toluamide: 38,8%
  • Ethanol: 60%
  • Inhoud: 15 ml
  • Biedt tot acht uur bescherming tegen huismuggen (Culex soorten) en tegen muggen die malaria (Anopheles soorten) en gele koorts (Aedes soorten) kunnen veroorzaken.
  • Biedt tot vier uur bescherming tegen teken, die de ziekte van Lyme en tick-borne encephalitis kunnen veroorzaken (Ixodes soorten).
  • Geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
  • Waarschuwing: DEET tast bepaalde materialen aan. Vermijd daarom contact met kunststoffen en gelakte oppervlakken, zoals brilmonturen, fototoestellen en tafelbladen.
  •  Care Plus adviseert kwetsbare groepen zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 13 jaar, geen DEET te gebruiken. Kies dan voor een middel op natuurlijke basis en als dit alternatief niet beschikbaar is, gebruik dan een middel met maximaal 30% DEET.
Productcode: OBAEC52001

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

Care Plus wil reizigers, vakantiegangers en dagjesmensen stimuleren om er gezond op uit te trekken. Speciaal daarvoor heeft Care Plus een uitgebreid assortiment producten die het makkelijk maken om voorbereid en beschermd op reis te gaan.

 

Alle producten zijn makkelijk mee te nemen, in diverse reis formaten verkrijgbaar en samengesteld door deskundigen. Of je nou in Nederland, Europa of naar een tropische bestemming gaat, Care Plus helpt je graag bij de voorbereiding en ter plekke!  

 

De Care Plus producten zijn ingedeeld in vier categorieën; Voorkom insectensteken, Eerste hulp op reis, Hygiëne tijdens de reis en Zonnebescherming. Voorkomen is beter dan genezen, dus ga gezond, voorbereid en beschermd op reis om optimaal te kunnen genieten!

Je hebt nog geen recent bekeken producten