GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

Light My Fire TinderSticks

In een handomdraai een heerlijk warm vuurtje.

Kleur:
€ 4,95
Levertijd: voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
  • Gratis retourneren in de winkels
  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis achteraf betalen met Klarna
Klantenservice Bever
Klantenservice Bever
Bel, app of chat met ons!
(ma-vr 9-21u | za 10-18u | zo gesloten)

Productdetails

  • Gewicht: 20-30 g
  • Houtsoort: Pinus Montezumae

Productomschrijving

De TinderSticks van Light My Fire zijn ideale manier om op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier vuur te maken in alle weersomstandigheden.

TinderSticks worden gemaakt uit de stronken van een volgroeide pijnboom, de Pino de Ocote, die groeit in de hooglanden van Mexico. Het hout van de stronk bestaat voor 80% uit hars. Hierdoor branden ze zeer snel, zelfs als ze nat zijn. 

Reviews

3

Meer over dit merk

It started with a stick. De oprichter van Light my fire, Michael Odqvist, ontdekte in 1995 een oud Maya geheim waarmee het mogelijk was om op een snelle en makkelijke manier vuur aan te maken. Door een fair-trade handel op te zetten hielp Michael 400 afstammelingen van Maya Indianen zodat ze hun kinderen naar school konden sturen. Een jaar later werden de fire-starters gelanceerd in Zweden, maar helaas sloeg het product niet aan en waren de MayaSticks een enorme flop. Gelukkig gaven de mensen van Light my fire niet zomaar op en probeerden ze het in 1996 opnieuw met een magnesium fire-starter die gebruikt werd door het Zweedse leger.

 

Nu is Light my fire een bedrijf met meer dan alleen fire-starters. De spork bijvoorbeeld, is een grote hit en wordt in allerlei maten verkocht. Het doel van Light my fire is het verkopen van makkelijk te gebruiken producten die een hoge kwaliteit hebben en net zo aantrekkelijk zijn om te gebruiken in het wild als in de stad. 

Naar alle producten van Light My Fire