GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

Mammut Smart 2.0 Zekerapparaat

Betrouwbare blokkering van het klimtouw.

Kleur:
€ 49,95
Product wordt besteld bij de leverancier, levering uiterlijk dinsdag 18 augustus
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
  • Gratis retourneren in de winkels
  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis achteraf betalen met Klarna
Klantenservice Bever
Klantenservice Bever
Bel, app of chat met ons!
(ma-vr 9-21u | za 10-18u | zo gesloten)

Productdetails

  • Te gebruiken met touwen van 8,7 tot 10,5mm diameter

Productomschrijving

Het Smart 2.0 Zekerapparaat van Mammut is een intuïtief zekeringsapparaat met betrouwbare blokkering van het klimtouw. De eerste generatie van de Smart is in 2009 met succes geïntroduceerd.

Gebaseerd op deze ervaring biedt de nieuwe Smart 2.0 een aanzienlijk verbeterde remeffectiviteit, geoptimaliseerde geometrie en intuïtieve bediening. Het nieuw ontwikkelde reminzetstuk blokkeert het touw nog beter bij een val. De zekeringsactie van de Smart 2.0 is hetzelfde als het vorige model en is daarom afgestemd op de reflexbewegingen van de zekeraar.

Producteigenschappen

  • Gewicht (g): 80
  • Geschikt voor: Sportklimmen

Reviews

1

Meer over dit merk

Mammut is een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat alpine en trekking materiaal maakt. In 1862 werd door Kaspar Tannar de basis voor het bedrijf gelegd toen hij begon met het maken van touwen. Ruim 30 jaar later neemt zijn zoon Oscar het stokje over en begint hij in de jaren daarna met het moderniseren van de touwindustrie van zijn vader. 

 

In 1943 wordt het Mammut merk geïntroduceerd in combinatie met het welbekende logo waarop een mammoet te zien is, symbool voor kracht en sterkte. Eind jaren ’70 lanceert Mammut een nieuwe lijn Gore-Tex producten met onder andere jassen en broeken. Enkele jaren later volgen slaapzakken, fleechevesten, thermo-ondergoed, klimharnassen en carabiners. Ook wordt schoeisel toegevoegd aan het assortiment in de jaren 2000.

 

Het merk is een van de meest geziene merken in de Alpenlanden en dat is niet verassend. Al decennia lang zijn de producten van Mammut van hoogwaardige kwaliteit en legt het merk een nadruk op functionaliteit. Dankzij de strenge kwaliteitscontroles van Mammut kun je veilig en gerust op stap in de bergen.

Naar alle producten van Mammut

Mammut