basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 50 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Sea To Summit Body Wash Zeep

Compacte Body Wash. Ideaal voor vliegreizen met alleen handbagage.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

Heerlijk fris tijdens je vakantie. Met de biologisch afbreekbare Body Wash Zeep van Sea to Summit is dat geen enkel probleem. De frisse Body Wash is verpakt in een sterk en lekvrije verpakking. Door het compacte formaat mag de Body Wash gewoon in je handbagage tijdens een vliegreis.

Geschikt voor zoet en zout water.

  • Inhoud (ml): 89

  • Fosfaat vrij
  • PH neutraal
  • Paraben vrij
Productcode: OBADC02006

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 

In 1984 beklom een groep klimmers van het vlakste continent ter wereld, Australië, de Mount Everest. Via een compleet nieuwe route langs de noordzijde bereikten ze de top. Bij terugkomt realiseerde één van de klimmers, Tim Macartney-Snape, dat nog nooit iemand de volledige 8,848 kilometers had geklommen, omdat bijna iedereen vertrekt vanuit Kathmandu (1,350 kilometer). Zes jaar later keerde hij terug naar Everest om de volledige 8,848 kilometer te beklimmen. Hij startte vanuit de Golf van Bengalen en vier maanden later stond hij weer op de top. Tim’s poging werd de Sea to Summit expeditie genoemd.  

 

Terug in Australië besloot Tim zich te verenigen met zijn klimvriend Roland Tyson om samen een outdoorbedrijf te beginnen gebaseerd op hun kennis. Het doel was slimme, betaalbare maar toch van goede kwaliteit gemaakte producten op de markt te zetten. Vandaag de dag levert Sea To Summit innovatief materiaal aan outdoor-fans van over de hele wereld. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten