Click & Collect

‹ Terug naar overzicht

Vragen

 • Wat is Click & Collect?

  Wanneer je in onze webshop een bestelling wilt plaatsen, dan kun je ervoor kiezen de artikelen gratis te laten bezorgen in één van onze winkels. Zodra de bestelling in de winkel voor je klaar ligt brengen we je op de hoogte met een SMS.

  Wanneer je de bestelling komt afhalen en een artikel nog even wilt passen voordat je deze mee naar huis neemt, dan kun je dit ter plekke doen en daarbij eventueel geadviseerd worden door een medewerker.

 • Hoe plaats ik een Click & Collect bestelling?

  1. Kies bij het artikel wat je wilt bestellen allereerst de juiste kleur en maat.

  2. Zoek vervolgens op postcode of plaatsnaam naar een winkel bij jou in de buurt, of klik op "Toon winkelvoorraad" voor een compleet winkeloverzicht.

  3. Klik naast de winkel waar je de bestelling op wenst te halen op "Hier ophalen". Naast iedere winkel staat ook de beschikbaarheid en eventuele levertijd van het gekozen artikel aangegeven.

  4. Het artikel is nu toegevoegd aan je winkelmand en kun je ervoor kiezen om de bestelling af te rekenen, of verder te winkelen als je nog een artikel aan de bestelling wilt toevoegen.

  5. Zodra alle artikelen in de winkel voor je klaarliggen ontvang je van ons een SMS en kun je langskomen om de bestelling af te halen.

Contact met Bever

Klantenservice

085-88 850 88
7 dagen per week van 9-21u bereikbaar

Je vraag per e-mail

klantenservice@bever.nl

Zoek een winkel

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief