Camera

Als buitenmens kom je natuurlijk op de meest spannende plekken. Bij Bever vind je verschillende actiecamera’s en accessoires om je avonturen vast te leggen. Deze buitencamera’s zijn ultralicht, supercompact en megarobuust waardoor je ze met een gerust hart op reis of naar de piste meeneemt. Ze leggen je acties je vast in hoge kwaliteit beelden, hierdoor zullen jij, je familie en vrienden en de rest van de wereld genieten van de filmpjes van jouw capriolen.

filter:
51 artikelen
Toon alle artikelen
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk actieBekijk actie
Bestel nuBestel nu

Actioncam’s

Bij Bever vind je verschillende actiecamera’s. Deze actie camera’s zijn ultralicht, supercompact en mega robuust. Hierdoor neem je ze met een gerust hart mee op reis of naar de piste. De naam zegt het al, deze camera’s zijn ontworpen om actie vast te leggen. Ondanks hun kleine formaat leggen ze je capriolen in hoge kwaliteit met oog voor detail vast, hierdoor zullen jij, je familie en vrienden en de rest van de wereld genieten van de filmpjes van jouw nieuwe avonturen op buitensportgebied.

Voor deze actiecam’s zijn er veel accessoires beschikbaar. Met deze producten haal je nóg meer uit je camera. Denk hierbij bijvoorbeeld aan selfiesticks met Bluetooth bediening. Want het is ook voor het nageslacht natuurlijk wel leuk als je zelf ook te zien bent op je vette filmpjes. Maar we hebben nog veel meer in ons assortiment. Handige producten zoals mounts die je kunt vastmaken aan je helm, snowboard, borst, kano of zelfs je hond. Hiermee haal je nóg meer uit je camera, omdat dit je in staat stelt om vanuit een uniek perspectief te filmen en je video’s zo een eigen karakter krijgen.

Als avonturier kom je natuurlijk op de meest spannende plekken. Met een speciale, waterdichte behuizing hoef je nu niet meer te twijfelen of jij je actiecamera wel wilt blootstellen aan dit natuurgeweld want de meeste camera's zijn tot wel 10 meter diep waterdicht zónder dat je daar een optionele onderwaterbehuizing voor nodig hebt! Ga je door waar andere mensen stoppen? Neem dan een reserve-accu mee, zodat je camera niet stopt net tijdens die “once in a lifetime” skydive.

Moeilijk om een keuze te maken? Wij helpen je hier op weg. Want van buiten lijken de camera's identiek, ze hebben wel degelijk verschillende functionaliteiten.