Deze zomerjurk is praktisch, comfortabel én stijlvol.

Dé jurk voor zorgeloze zomeravonturen: Bever Buitenexperts testen de Royal Robbins Spotless Traveler Tank Dress

Wanneer je eropuit trekt in de zomer wil je optimaal genieten van de zon, de natuur en je vrijheid. Kortom: zorgeloos op avontuur. Daar hoort natuurlijk de juiste outfit bij. En wie zegt dat praktisch, comfortabel én stijlvol niet samen kunnen gaan, heeft het mis. Buitenexperts Anneke en Jessica verkenden de natuur in de Spotless Traveler Dress van Royal Robbins. Spoiler: “Sommige outfits wil je na een zomers buitenavontuur meteen uittrekken, maar deze jurk heb ik de hele dag gedragen. En de dag erna!”

Een Spotless Traveler Tank Dress winnen? Lees onderaan deze pagina hoe je kans maakt.

Royal Robbins en zijn vrouw Liz waren iconische rotsklimmers in de jaren 60. Het Amerikaanse Yosemite National Park was hun speeltuin! In die tijd trok je er niet op uit in robuuste outdoorkleding, maar gewoon in een afgeknipte spijkerbroek en een oude blouse. Outdoorkleding liet dus flink te wensen over. Nadat het stel een foto zag van zichzelf in rafelige jeans op de top van de Half Dome, besloten ze hier iets aan te doen.

Royal Robbins en zijn vrouw Liz bedachten hun kledinglijn na hun beklimming van de Half Dome

Het was het begin van Royal Robbins: ‘Born in Yosemite. Built to go everywhere.’ Het eerste item was een short, maar al snel volgden meer kledingstukken. Zo werd Royal Robbins niet alleen de pionier van het bigwallklimmen, maar ook van duurzame outdoorkleding! Kleding die jij maar al te graag aan wilt trekken op je buitenavonturen. De items zijn namelijk lichtgewicht, kreukvrij en beschermen je tegen uv-straling. En in tegenstelling tot die rafelige, afgeknipte spijkerbroek, zie je er in de kleding van Royal Robbins ook nog stijlvol uit.

Spotless Traveler Tank Dress

Zo ook in de Royal Robbins Spotless Traveler Tank Dress. ‘Veelzijdig’ is het eerste woord dat in je opkomt wanneer je deze jurk omschrijft. Hij ziet er goed uit, is comfortabel, lichtgewicht, luchtig en ongelofelijk praktisch. Vrouwen die het talent hebben om binnen 10 minuten vlekken in kleding te krijgen, willen nooit meer iets anders aan. Dankzij de PFC-vrije HeiQ Stain Away-technologie is de jurk namelijk niet alleen antistatisch, maar ook vuil- en vlekkenwerend. Niets is fijner wanneer je zorgeloos in de natuur wilt rondstruinen!

 

De viervoudig elastische stof rekt daarnaast goed mee, waardoor je geniet van optimale bewegingsvrijheid. En doordat de lichte stof compact op te vouwen is, neem je de jurk gemakkelijk overal mee naartoe. Ook praktisch: in de steekzakken, verborgen ritszak en het verborgen mesh-zakje neem je al je waardevolle spullen gemakkelijk met je mee. Kortom: de Royal Robbins Spotless Traveler Tank Dress is dé jurk voor ieder zomeravontuur. Of je nu de hond uitlaat, uit eten gaat of een flinke hike maakt: in deze jurk ga je overal naartoe.

Dankzij de lichtgewicht, kreukvrije stof neem je de Spotless Dress overal mee naartoe

Tijd voor de test

Zo’n jurk klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En dus trokken Bever Buitenexperts Anneke en Jessica de Spotless Traveler Tank Dress aan om ‘m eens goed te testen. Hoe de jurk het ervan afbracht tijdens hun buitenavonturen in de zomerzon? Lees snel verder!

Eerste indruk

Anneke: “De kleur viel me gelijk op. Het is een mooie, grijze kleur die stijlvol oogt en er niet zo ‘outdoor’ uitziet, terwijl de jurk dat natuurlijk wel is. Dat vind ik een leuke combinatie! Dat maakt de jurk dan ook perfect voor mijn plannen: een combi van outdoor én er gekleed uitzien voor een terrasje na afloop.”

 

Jessica: “De jurk ziet er door het patroon wat chic uit – niet iets wat ik zelf snel zou pakken. Maar zodra ik de jurk aantrok, vond ik het patroon juist erg leuk! De jurk oogt stijlvol, maar tegelijkertijd ook casual en draagbaar. De stof voelt verder heel fijn aan, licht en stretchy. En voor mij heel belangrijk: de jurk heeft zakken!”

De jurk is geschikt voor elke gelegheid: van hike tot terras

Pasvorm

Anneke: “Ik draag meestal een S, maar deze maat S valt wat ruim. Het lint kan ik gelukkig wat strakker trekken, zodat de jurk iets beter aansluit. Echter vind ik ‘m dan nog altijd iets te wijd. De achterkant van de jurk is iets langer dan de voorkant en loopt mooi rond. Een groot pluspunt! Verder is het lekker dat je ‘m zo over je hoofd kan aantrekken en niet hoeft te prutsen met ritsen of knopen.”

 

Jessica: “Ik draag maat 36/ S en deze jurk valt prima op maat. De lengte is goed en ik vind het fijn dat ‘ie aan de achterkant wat langer is. Als je gaat zitten, hoef je niet echt op te letten of aan de achterkant van de jurk te trekken om je huid te bedekken. Wel zo handig! Het ceintuur zorgt ervoor dat de jurk wat mooier aansluit en mijn figuur beter uitkomt. De neklijn heeft daarnaast twee handige drukknoopjes die je naar wens kunt openzetten.”

Getest tijdens…

Anneke: “Ik heb de jurk vooral thuis en in de tuin gedragen. Daarbij hoort ook: spelen met kinderen, springen op de trampoline en ravotten met een puppy. De jurk doorstaat alles goed! Ook heb ik de Tank Dress gedragen tijdens een fietstocht vanaf ons huis (bij Kijkduin) via de Oostduinen en Meijendel naar Kijfhoek en Bierlap. Dit is een beperkt toegankelijk gebied en absoluut de moeite waard om te ontdekken.

 

Samen met mijn man en dochter van 10 maanden heb ik daar dan ook heerlijk gehiket! Dochterlief lekker in de kinderdrager, een baby-pitstop voor wat melk onderweg en weer door. Tijdens de wandeling zagen we mooie natuur, libelles, padden en zelfs een wild paard dat ineens voor onze neus stond. Na de hike zijn we via het Haagse Bos teruggegaan. En hier was ik – als ik geen wandelschoenen had gedragen – niet uit de toon gevallen. Sommige outfits wil je meteen uittrekken na zo’n intensieve hike en fietstocht, maar deze jurk heb ik zonder problemen de hele dag gedragen. O, en de dag erna!”


“In elke situatie blijft de jurk in vorm en kreukt de stof niet.”


Jessica: “Ik heb de jurk getest in en om huis en tijdens mijn wekelijkse boodschappenrondje in de stad. Ik ben moeder van twee jonge kinderen en we spelen graag buiten – meestal in onze tuin. Daar is de jurk dan ook het meest gedragen. Een goede test, want vieze handjes worden regelmatig afgeveegd aan mijn kleding. Ook wordt er vaak even flink aan mijn kleding getrokken om mijn aandacht te vragen en stoeisessies in het gras zijn geen zeldzaamheid. In elke situatie blijft de jurk in vorm en kreukt de stof niet.”

Dankzij de Stain Away Technology zijn vlekken verleden tijd

Materiaal

Anneke: “Het materiaal voelt zacht en koel aan. De wandeling was in juni, met 24 graden en volle zon, en zelfs in die temperaturen vond ik de jurk boven verwachting luchtig en comfortabel zitten. Royal Robbins verkoopt de jurk als lichtgewicht en ook dat klopt. Hij voelt heerlijk licht, soepel en stretchy aan en is absoluut kreukvrij! Zelfs na een fietstocht en het rondwandelen met een rugdrager zaten er geen kreukels in de jurk.”

 

Jessica: “De jurk draagt ontzettend fijn: hij voelt licht en luchtig aan. De vouwen die erin zaten van het vervoer zijn er helaas nog niet helemaal uit. Ik heb geen strijkijzer in huis, dus ik zal even geduld moeten hebben. Het grote pluspunt is dat er geen vouwen bij zijn gekomen en de oude niet zo erg opvallen.”


"De zak met het ritsje is onwijs handig! Groot genoeg om een telefoon in mee te nemen en een veilige opbergplek voor sleutels en geld."


Gemak

Anneke: “De jurk is superpraktisch – en niet alleen omdat ‘ie niet kreukt. De steekzakken zijn ruim, wat handig is om spullen in mee te nemen, maar wat ik niet zo flatteus vind ogen in een jurk. Dus die hadden voor mij niet gehoeven. De zak met het ritsje is echter onwijs handig! Groot genoeg om een telefoon in mee te nemen en natuurlijk een veilige opbergplek voor sleutels en geld. Verder is de jurk gemakkelijk schoon te maken. Erg praktisch met een baby én een kwijlende puppy. 😊”

 

Jessica: “Door het patroon in de jurk vallen vlekken niet erg op en na een wasbeurt zijn ze allemaal verdwenen. Superhandig! Ook top: de jurk droogt snel na het wassen. Verder vind ik de zakken heel fijn, deze zijn heel handig wanneer ik een dag op pad ben met de kinderen. Rechts zit een steekzak en een zak met rits – hier past mijn telefoon prima in. Links zit een steekzak met een elastisch zakje. In de zakken passen gemakkelijk meerdere items, zoals zakdoekjes, een tubetje zonnebrandcrème, een lippenstift en kleine souvenirs van de kids, zoals steentjes of schelpen. Wil je de jurk dragen op het terras of tijdens een etentje? Dan zou ik de zakken niet volproppen, want de jurk oogt met volle zakken minder stijlvol.”


“De jurk lijkt me ook perfect voor reizen naar warmere gebieden.”


Wie zou jij deze jurk aanraden?

Anneke: “De Spotless Traveler Tank Dress is perfect voor buitenmensen die eropuit gaan en daarbij stijlvol voor de dag willen komen. Wandelen, fietsen of zeilen: het kan allemaal in deze jurk! Omdat de jurk licht, luchtig en kreukvrij is, lijkt ‘ie me ook perfect voor reizen naar warmere gebieden.”

 

Jessica: “Deze jurk draagt fijn, is lichtgewicht, heeft stretch en droogt snel. En mijn favoriete pluspunt: hij heeft zakken! Omdat ‘ie praktisch is én er mooi uitziet, vind ik het een jurk voor iedereen, geen uitzonderingen. Naar het terras, op kantoor of tijdens een wandeling of fietstocht: de Spotless Traveler Tank Dress is een heerlijk item voor elke gelegenheid.”


Win een Royal Robbins Spotless Traveler Tank Dress

Ook zorgeloze zomeravonturen beleven? Laat ons dan in onderstaand formulier weten waarom de Spotless Traveler Tank Dress daar perfect bij van pas komt. Misschien ben jij de gelukkige winnaar van één van de drie Royal Robbins-jurken die wij mogen weggeven!



Reizen zonder beperkingen

Verkocht? Dan ben je vast blij om te horen dat de Spotless Traveler Tank Dress maar één item is uit de Traveler-lijn van Royal Robbins. In deze collectie vind je ook andere jurken, tops en broeken in verschillende kleuren en vrolijke prints. Alle items drogen snel, ademen goed en bieden ook nog eens UPF 50+ zonbescherming. Kortom: de ideale kledingstukken voor deze zomer. Check de volledige collectie van Royal Robbins online of kom langs in een van onze winkels voor een passessie. Zo weet je zeker dat je een zorgeloze zomer tegemoet gaat!

Cookies voor jouw ervaring

Bever.nl maakt gebruik van marketing, analytische en functionele cookies en vergelijkbare technologieën. Ook derden en sociale netwerken kunnen cookies plaatsen via onze website. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Je kan voorkeuren ook wijzigen en wij slaan jouw keuze twee jaar op. Direct je keuze wijzigen? Dat kan via de cookie policy button onderaan alle pagina's.