basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Bo-Camp Pannengreep

Voor kampeerders die hun vingers niet willen branden.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Kookpannen die te warm zijn om op te pakken kan je vanaf nu verplaatsen met deze ABS pannengreep van Bo-Camp. Een stevige en universele pannengreep voor het oppakken van pannen, potten en schalen. Vermindert de kans op krassen door het ABS materiaal. Ook ter vervanging van versleten handvaten. Het handvat is te gebruiken op de meeste pannen, waaronder alle Bo-Camp pannen.

Let op: Houd de greep niet in of te dichtbij het vuur, deze kan smelten!

  • Gewicht (g): 50
  • Hoogte (cm): 4,5
  • Breedte (cm): 5
  • Lengte (cm): 15

  • ABS
  • Krasvast
Productcode: MECFA62001

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Bo-Camp is een toonaangevend merk op het gebied van kamperen, recreëren en outdoor. Een merk met meer dan 30 jaar ervaring, opgericht door een organisatie die al actief is in de recreatie branche vanaf de opkomst van het toerisme in Zeeland eind 19e eeuw.  

 

Het assortiment van Bo-Camp heeft een grote diversiteit met betaalbare, kwalitatieve kampeerproducten. Deze goede prijs-kwaliteit verhouding is dan ook een belangrijk kenmerk van Bo-Camp kampeerartikelen.  De ontwerpers van Bo-Camp hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn de artikelen van Bo-Camp zeer compact, lichtgewicht, vernieuwend en voorzien van slimme oplossingen.

 

De campingartikelen van Bo-Camp staan garant voor een aangenaam verblijf op de camping. Onbezorgd op pad met Bo-Camp kampeermeubilair, kookaccessoires, slaapartikelen, servies, verlichting, gereedschappen en nog veel meer. Met hun ruime assortiment kan een product van Bo-Camp niet ontbreken tussen de kampeerspullen van een hedendaagse kampeerder.  

 

Bo-Camp maakt deel uit van de ‘Bo’ familie. Naast Bo-Camp zijn er de merken Bo-Leisure, Bo-Trail en Bo-Garden. De producten van Bo-Camp zijn zeer populair onder kampeerders. Ieder avontuur begint met Bo-Camp, 'the outdoor & leisure experience'! 

Je hebt nog geen recent bekeken producten