Alles over GoPro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GoPro

GoPro werd in 2002 opgericht door Nick Woodman na een reis in Australië. Hij probeerde daar van dichtbij goede actiefoto’s van zichzelf te maken tijdens het surfen, maar dat leek vrijwel onmogelijk. Eenmaal terug besloot hij een betaalbaar camerasysteem te ontwikkelen waarmee iemand zich wel van nabij kon fotograferen en filmen. Een ander doel was om de kwaliteit van de toenmalige professionele camera’s te benaderen. Vandaar de naam GoPro. Het concept bleek een succes want vandaag de dag leggen miljoenen mensen hun meest fantastische ervaringen vast met GoPro.

 

GoPro collectie

De eerste camera kwam in 2004 op de markt. Deze actiecamera gebruikte 35 mm film en kreeg daarom de naam GoPro Hero 35 mm mee. Twee jaar later werd de eerste digitale GoPro Hero aangeboden die de firma pas echt op de kaart zette. GoPro brengt inmiddels jaarlijks nieuwe camerasystemen uit met de nieuwste technieken waarmee elke camera nog veelzijdiger wordt. Bever heeft een uitgebreide collectie GoPro actiecamera’s en accessoires voor diverse activiteiten. Ook de allernieuwste versies zijn bij ons verkrijgbaar, zoals de GoPro Hero 5 en de GoPro Hero+LCD. Daarnaast vind je behuizing en opbergboxen, batterijen, opladers en kabels, statieven, selfiesticks en mounts in de collectie van Bever.

 

Camera`s

Bever heeft meerdere GoPro actiecamera’s in het assortiment met verschillende kenmerken. Eén daarvan is timelapse waarbij je foto’s kunt maken met een interval. Op deze manier kun je bewegingen filmen die anders te langzaam zouden gaan om vast te leggen. Een andere optie bij GoPro is de smartphone app, waarmee je de camera volledig aan kan sturen. De laatste GoPro camera’s zijn voorzien van een LCD touchdisplay. Op de display zie je direct na het filmen wat er is vastgelegd. GoPro camera’s kunnen op diverse manieren worden verbonden met andere apparaten. Bij de nieuwste modellen kan dit via WiFi, HDMI, USB en Bluetooth.

 

Behuizing en opbergboxen

Je kunt de GoPro tijdens het filmen of vervoeren beschermen met een behuizing of een opbergbox. Bever heeft standaard behuizingen en behuizingen met speciale functies. Een eenvoudige, maar zeer praktische behuizing is de GoPro Standard Housing voor de Hero3, Hero3+ en Hero4. Deze behuizing is waterdicht tot 40 meter, zodat je er ook uitstekend mee kan duiken. Een behuizing met een compleet andere functie is de LCD Touch BacPac met een afneembaar LCD touchscreen en de opvallende Floaty Backdoor maakt je actiecamera onzinkbaar en houdt deze overeind in het water.

Zo zijn er veel varianten die ieder passen bij verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een duik- of mistfilter, behuizingen voor aan je arm of pols en een tandem behuizing voor twee Hero 3+ camera’s tegelijk.

Bij Bever zijn diverse opbergboxen verkrijgbaar. Deze beschermen niet alleen je GoPro camera en accessoires maar houden deze ook op zijn plaats tijdens het vervoeren. De opbergbox POV Case van SP-Gadgets heeft een neopreen omhulling met een schuimrubberen voering zodat je spullen een stootje kunnen verdragen.

 

Batterijen, opladers en kabels

Er zijn meerdere batterijen en opladers voor de GoPro actiecamera’s verkrijgbaar bij Bever. Een zeer multifunctionele oplader is de GoPro Dual Battery Charger, waar twee Hero 4 accu’s in kunnen. Zo weet je zeker dat je nooit een lege camera in je handen hebt. De Power Bar Duo van SP Gadgets is een laadstation dat ook zonder netstroom batterijen oplaadt.

Bever heeft diverse kabels voor het afspelen, uploaden en bewerken van de foto’s en films die je met jouw GoPro actiecamera hebt gemaakt. Van HDMI- tot WiFi-kabels en van microfoonadapters tot een mini USB Composite Cable.

 

Statieven, selfiesticks en mounts

GoPro heeft verscheidene statieven en selfiesticks ontwikkeld waar een actiecamera in kan worden geplaatst. De statieven variëren van de bekende driepoot die ideaal is voor timelapse films tot een statief dat je ook kan gebruiken als selfiestick. Er zijn ook statieven en selfiesticks die je een vastere hand geven tijdens het hanteren van een GoPro camera. Een ander model stick, The Handler, is speciaal gemaakt voor watersporten. Deze heeft een stevige grip en zorgt ervoor dat de camera blijft drijven.

Mounts zijn heel belangrijk als je speciale shots wilt maken vanuit bijzondere hoeken. Met een mount kun je de camera namelijk op allerlei objecten, zoals een fiets, een helm of een harnas bevestigen. Een van de mounts in het assortiment van Bever is de XSories Kite Line Mount. Daarmee kun je de camera aan een vlieger monteren voor een foto of film vanuit de lucht. Met de Video Fetch Dog kun je ervaren hoe een hond de wereld beleeft. Bij Bever zijn veel verschillende mounts verkrijgbaar die je kunnen ondersteunen bij diverse activiteiten.

 

Service

Het is heel eenvoudig om een bestelling bij Bever te plaatsen. Je kiest een artikel en plaatst het in het virtuele winkelmandje. Daarna volg je alle stappen. Na de betaling ontvang je zo snel mogelijk het product op het aangegeven adres. Bestellingen vanaf € 30,- worden standaard gratis geleverd. Mocht je het artikel willen retourneren dankun je er voor kiezen de bestelling in één van onze winkels af te laten leveren. Heel handig als je nog aanvullend advies wenst.