GoPro

GoPro werd in 2002 opgericht door Nick Woodman na een reis in Australië. Hij probeerde daar van dichtbij goede actiefoto’s van zichzelf te maken tijdens het surfen, maar dat leek vrijwel onmogelijk. Eenmaal terug besloot hij een betaalbaar camerasysteem te ontwikkelen waarmee iemand zich wel van nabij kon fotograferen en filmen. Een ander doel was om de kwaliteit van de toenmalige professionele camera’s te benaderen. Vandaar de naam GoPro. Het concept bleek een succes want vandaag de dag leggen miljoenen mensen hun meest fantastische ervaringen vast met GoPro.

 

GoPro collectie
De eerste camera kwam in 2004 op de markt. Deze actiecamera gebruikte 35 mm film en kreeg daarom de naam GoPro Hero 35 mm mee. Twee jaar later werd de eerste digitale GoPro Hero aangeboden die de firma pas echt op de kaart zette. GoPro brengt inmiddels jaarlijks nieuwe camerasystemen uit met de nieuwste technieken waarmee elke camera nog veelzijdiger wordt. Bever heeft een uitgebreide collectie GoPro actiecamera’s en accessoires voor diverse activiteiten. Ook de allernieuwste versies zijn bij ons verkrijgbaar, zoals de GoPro Hero 8, of GoPro Hero MAX. De nieuwe modellen van GoPro hebben verschillende features lees de verschillen op de vergelijkpagina. Daarnaast vind je behuizing en opbergboxen, batterijen, opladers en kabels, statieven, selfiesticks en mounts in de collectie van Bever. Alles om jouw avontuur compleet vast te leggen.

 

Camera`s
Bever heeft meerdere GoPro actiecamera’s in het assortiment met verschillende eigenschappen. Eén daarvan is timelapse waarbij je foto’s kunt maken met een interval. Op deze manier kun je bewegingen filmen die anders te langzaam zouden gaan om vast te leggen. En natuurlijk niet te vergeten de standaard beeldstabilisatie en de HyperSmooth beeldstabilisatie die de nieuwste GoPro’s 8 en MAX bezitten. De laatste GoPro camera’s zijn voorzien van een 2 inch touchdisplay waarbij je zelfs met de 8 en MAX Black’s kunt zoomen. Op het display zie je direct na het filmen wat er is vastgelegd. Met de speciaal ontwikkelde GoPro apps kan je nóg meer uit je GoPro halen. Zo kan je makkelijk foto’s en video’s uploaden en bewerken. En creëer je in een mum van tijd de mooiste verhalen die direct beschikbaar zijn in de GoPro-app zodat je snel kunt posten, appen, tweeten of via Snapchat kunt delen met je vrienden en familie.

 

Behuizing en opbergboxen
Je kunt de GoPro tijdens het filmen of vervoeren beschermen met een behuizing of een opbergbox. Bever heeft standaard behuizingen en behuizingen met speciale functies. De huidige versies van de GoPro Hero 8 en MAX zijn echter waterdicht tot resp. 10/5 meter zonder dat er extra behuizing nodig is. Wel kan je de Super Suit (Uber Protection + Dive Housing) gebruiken om echt diepzee opnames tot 40 meter diep mee te maken. De opvallende Floaty Backdoor maakt je actiecamera onzinkbaar en houdt deze overeind in het water. En wil je alles een beetje overzichtelijk bundelen in een draagtas kijk dan eens uit naar GoPro Travel Kit. Het is een kit voor perfecte selfies, groepsfoto's en meer als je eropuit trekt. Deze set bevat de uiterst veelzijdige Shorty (mini-verlengstok en statief) en een sleeve met koord om de GoPro om je nek, middel of aan je tas te dragen.

 

Batterijen, opladers en kabels
Er zijn meerdere batterijen en opladers voor de GoPro actiecamera’s verkrijgbaar bij Bever. Een zeer multifunctionele oplader is de GoPro Dual Battery Charger, waar twee Hero 4 accu’s in kunnen. Zo weet je zeker dat je nooit een lege camera in je handen hebt. De Power Bar Duo van SP Gadgets is een laadstation dat ook zonder netstroom batterijen oplaadt.

Bever heeft diverse kabels voor het afspelen, uploaden en bewerken van de foto’s en films die je met jouw GoPro actiecamera hebt gemaakt. Van HDMI- tot WiFi-kabels en van microfoonadapters tot een mini USB Composite Cable.

 

Statieven, selfiesticks en mounts
GoPro heeft verscheidene statieven en selfiesticks ontwikkeld waar een actiecamera in kan worden geplaatst. De statieven variëren van de bekende driepoot die ideaal is voor timelapse films tot een statief dat je ook kan gebruiken als selfiestick. Er zijn ook statieven en selfiesticks die je een vastere hand geven tijdens het hanteren van een GoPro camera. Een ander model stick, El Grande, is speciaal gemaakt om vanuit de hoogte te kunnen filmen (tot wel 97cm). Door de extra verlenging kun je nieuwe perspectieven vastleggen en kun je nog beter de actie vastleggen.

Mounts zijn heel belangrijk als je speciale shots wilt maken vanuit bijzondere hoeken. Met een mount kun je de camera namelijk op allerlei objecten, zoals een fiets, een helm of een harnas bevestigen. Een van de mounts in het assortiment van Bever is de The Jam Adjustable Music Mount, daarmee kan je je GoPro op jouw muziekinstrument monteren. Bevestig je GoPro aan auto's, boten, motorfietsen of een ander voertuig met deze handige Suction Cup Mount Zuignap. Het is al bewezen dat de industrial-strength zuignap mount bij snelheden hoger dan 250 km per uur blijft zitten.

 

Service
Het is heel eenvoudig om een bestelling bij Bever te plaatsen. Je kiest een artikel en plaatst het in het virtuele winkelmandje. Daarna volg je alle stappen. Na de betaling ontvang je zo snel mogelijk het product op het aangegeven adres. Bestellingen vanaf € 25,- worden standaard gratis geleverd. Mocht je het artikel willen retourneren dan kun je er voor kiezen de bestelling in één van onze winkels af te laten leveren. Heel handig als je nog aanvullend advies wenst.