basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

GoPro Suction Cup Mount

Bevestig je GoPro op je auto en maak spectaculaire beelden.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Bevestig je GoPro aan auto's, boten, motorfietsen of een ander voertuig met deze handige Suction Cup Mount Zuignap. Het is al bewezen dat de industrial-strength zuignap mount bij snelheden hoger dan 250 km per uur blijft zitten. Daarnaast is hij ontworpen voor goede stabiliteit, voor een groot bereik aan bewegingen. De verstelbare armen zorgen voor ultra-compacte montage.

Inclusief een standaard basis en een quick release basis dat het verplaatsen tussen verschillende locaties vergemakkelijkt. Voor maximale houdkracht, plaats de Suction Cup aan een schoon oppervlak. Maak een onvergetelijke roadtrip en herbeleef het bij thuiskomt vanuit een uniek camerastandpunt!
  • SKU#: AUCMT-302
  • In de verpakking: Suction Cup, verstelbare armen, standaard basis, Quick Release basis, Foudraal

  • Geschikt voor alle GoPro Hero camera's
Productcode: NCBAC42002

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Think it. See it. Do it. We dromen. We hebben gepassioneerde ideeën over wat er mogelijk is in deze wereld. Onze passies zorgen ervoor dat we ervaringen en realiteiten creëren die onze wereld vergroten en de mensen om ons heen inspireren. GoPro helpt mensen om hun meest betekenisvolle ervaringen vast te leggen en te delen met anderen - om ze samen te vieren. Door deze ervaringen te delen wordt het leven nóg leuker.

 

GoPro werd opgericht in 2002 door Nick Woodman. Hij begon het bedrijf omdat hij tijdens een surf trip in Australië helaas niet in staat was om goede surffoto’s te maken. Zijn idee? Camera’s die foto’s konden maken vanuit professionele hoeken. In 2004 lanceerde hij zijn eerste camera, tien jaar later was zijn bedrijf uitgegroeid tot een miljoenenconcern.

 

Van ongelooflijk veelzijdige, krachtige camera's tot mounts en accessoires voor bijna elke activiteit - GoPro maakt het eenvoudiger dan ooit om jouw wereld vast te leggen en te delen met anderen. This is your life.... GoPro.

Je hebt nog geen recent bekeken producten