basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

De ultieme jacht naar de beste poedersneeuw

Speur jij elk weekend de weerkaarten af naar de beste condities? Bestaat er voor jou niets mooiers dan die eerste afdaling in de allerdiepste poedersneeuw? Dan moet je hierbij zijn!

Ga samen met ons volledig getraind, tot in de puntjes voorbereid én met de beste uitrusting op jacht naar de perfecte poederomstandigheden.

De jacht
Samen met onze partners The North Face, wePowder en Toyota zoeken we de Alpen af naar de ideale condities. Zodra we die vinden rijden we direct - last minute - naar de beste locatie: die allereerste goeie dump achterna.

 

De chasers
Voor dit avontuur zoeken we 3 teams van 2 personen. Deze club sneeuwfanaten stomen we de aankomende weken klaar voor de ultieme Powder Chase, het uitgangspunt voor onze korte freeride-film.

 

De voorbereiding
Wij denken aan alles: de noodzakelijke training (fysiek en mentaal), het vervoer, je verblijf, goede spullen en de beste begeleiding tijdens de chase. Zodat niets je weerhoudt van het vinden én bedwingen van de perfecte sneeuw!

 

Dus hebben jij en je teamgenoot een flexibele instelling, een goede conditie en enige zwarte piste-skills in skiën of snowboarden? Zijn jullie daarnaast bereid je agenda’s leeg te vegen op alle onderstaande data? Meld je dan nu aan als duo!

 

Aanmelden
Laat in een video van maximaal 30 seconden zien waarom jullie 2-en absoluut mee moeten met de Powder Chase. Upload je video als reactie onder de Powder Chasers-video op onze Facebookpagina, eventueel met een korte toelichting.

 

Doe dit uiterlijk donderdag 16 november, daarna sluit de inschrijving.

 

 Blocken in jullie agenda’s:

 • Trainingsweekend van vrijdag 24 t/m zondag 26 november
 • De daadwerkelijkePowder Chase, op één van onderstaande weekenden:
              Vrijdag 1 t/m maandag 4 december
              Vrijdag 8 t/m maandag 11 december
              Vrijdag 15 t/m maandag 18 december

 

Wat er voor je wordt geregeld:

 • Accommodatie inclusief ontbijt, lunch en diner
 • The North Face gear
 • wePowder Safety Academy
 • Liftpassen + gecertificeerde gidsen
 • NKBV reisverzekering
 • Lawine- en veiligheidsuitrusting (rugzak, pieper, schep en sonde)*
 • Toyota C-HR inclusief reiskosten*

* in bruikleen