Alles over Teva

Teva is geboren in 1984 aan de oevers van de Grand Canyon, toen een riviergids het klittenband van een oud horloge aan een paar flip flops bond en zo een sandaal creëerde dat niet weg zou drijven. Drie decennia later zijn we uitgegroeid tot een icoon in comfort en stijl. Het avontuur in eigen handen nemen is de ultieme vorm van persoonlijk expressie.

Bij Teva willen we ieder moment aangrijpen – live light and loud! Als jij overal voor in bent en houdt van spontaniteit , dan zijn wij jouw merk. Deze avontuurlijke geest is de basis van alles wat wij creëren en dat vanaf het allereerste paar Teva sandalen uit 1984!

Teva

In 1984 bedacht een tour gids die toeristen meenam door de Grand Canyon een revolutionaire slipper. Hij nam een normale teenslipper en bevestigde een eenvoudige velcro horloge band aan de achterkant om aan de enkel vast te maken. De Teva sandaal was geboren, en tot de dag van vandaag is het basis principe van de Teva sandalen hetzelfde gebleven.

 

Teva sandalen

De sandalen van Teva zijn flink ontwikkeld sinds die eerste zelf gemaakte sandaal. Het merk is met name bekend geworden dankzij de iconische sportsandalen en de Teva sandalen komen in vele soorten varianten zoals leren en kunstof sandalen. De Teva sportsandalen zijn robuust, comfortabel, functioneel en geschikt voor allerlei omstandigheden. Dus of je nu een stuk gaat lopen, of gewoon lekker naar het strand gaat, met de Teva sandalen loop je altijd lekker.

 

Teva slippers

Naast de bekende sandalen, vind je bij Bever ook Teva slippers. Goed zittende slippers in allerlei kleuren die bovendien ook nog eens heerlijk lopen. Ideaal voor een dag op het strand of ergens anders aan het water!

 

Expertise in sandalen

De sportsandalen van Teva koop je niet met hetzelfde doel als de gemiddelde slipper. Het is daarom vaak belangrijk dat de sandaal goed past bij je voeten. Het uitzoeken van de juiste sandaal kan daarom wel eens lastig zijn. Gelukkig staan er bij Bever meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. Daarmee heb je altijd de Teva sportsandaal die het beste bij je past!

 

Teva online kopen

Je Teva sandalen en slippers koop je heel eenvoudig online bij Bever. Bovendien bezorgen we alle bestelling vanaf € 25,- gratis bij je thuis, of waar jou het beste uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen om de sandalen te laten bezorgen in de winkel. Daar kun je ze dan direct passen, en wanneer ze niet bevallen ruilen of retourneren. Heb je jouw nieuwe Teva sandalen thuis laten bezorgen en bevallen ze toch niet? Ook dan retourneer je ze gratis in de winkel, of stuur je ze heel gemakkelijk terug via de post.