basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

    

Win een Fjällräven Kånken

En draag een kunstwerk op je rug

11 augustus 2017 | Vorig jaar is de Fjällräven Kånken uitgeroepen tot beschermd kunstwerk. Dat de Kånken kunstige plaatjes oplevert, weten wij al lang! Welk gevoel krijg jij bij (het zien van) de Kånken? Doe mee en win!

Bestaat er een meer iconische rugzak dan de Fjällräven Kånken? De tas werd in 1978 ontworpen om rugproblemen bij Zweedse schoolkinderen te voorkomen en werd daarna veel gezien op kinderdagverblijven en basisscholen. Inmiddels is de Kånken één van de meest geliefde producten van Fjällräven. De klassieke rugzak is geschikt voor naar school of werk, maar ook ideaal bij citytrips en verre reizen.

    

Sinds vorig jaar is de Kånken, behalve de functionele opvallende rugzak zoals we die kennen, ook daadwerkelijk een piece of art geworden! Svensk Form, een non-profitorganisatie gericht op het stimuleren van Zweeds design in binnen-en buitenland, voegde de Kånken toe aan de lijst beschermde kunstwerken.

 

"DE UITGESPROKEN RUGZAK ROEPT BIJ IEDEREEN EEN ANDER GEVOEL OP"

 

De Kånken is een veelgeliefd item op foto's: er zijn eindeloos veel prachtige plaatjes mee gemaakt. Deze uitgesproken rugzak roept bij iedereen een ander gevoel op. Voor de één is dat nostalgie, bijvoorbeeld omdat een grootouder de Kånken vroeger al droeg. Voor de ander is het avontuur omdat de tas staat voor lange reizen (en je ‘m overal ter wereld tegenkomt!).  

 

Nu zijn we op zoek naar het gevoel dat JIJ krijgt (bij het zien) van deze tas! Leg het vast in foto, tekening of andere illustratie. Met of zonder de rugzak in beeld - wat jouw Kånken-moment het beste weergeeft!

________

Fotografie: Fjällräven, @siilverwing@180_degreestraveler, @_xensh, @alexmurison, @alexmcribs    

    

Meer in de buitencategorie

Niemand is een binnenmens

Doe wat je wilt, maar doe het buiten! Want elke keer als je héél even buiten bent geweest, voel je je van binnen een stukje beter. Dus hup, naar buiten! Of, vooruit, bekijk eerst onze buitenfilm. 

Per kano naar je sollicitatie

Vanzelfsprekend zijn al onze winkelmedewerkers echte buitenmensen. Bever Breda liet daarom hun kandidaat-winkelmedewerkers zelf naar een eiland kanoën om daar het sollicitatiegesprek te houden.

Trainer van de Bevers

Opleider Jeff van 't Bever hoofdkantoor neemt nieuwe Bevers mee naar buiten. Mét een heleboel Beverspullen, zodat ze daar ervaring mee opdoen. Logisch. Hoe gaat dat precies in z’n werk?

Deel het met de hub

Heb jij iets te vertellen over buiten? Iets dat andere buitenmensen triggert en dus écht gedeeld moet worden? Mail het samen met een buitenfoto van jezelf naar hubnaarbuiten@bever.nl en misschien zie je het hier terug!

Terug naar de hub