10% extra kassakorting op SALE producten? Gebruik kortingscode NIEUWSBRIEF10 *

Vergelijk de GoPro HERO 7 Black, HERO 7 White en HERO 7 Silver

GoPro heeft een nieuwe actioncam uitgebracht, namelijk de GoPro HERO 7. Er zijn 3 verschillende GoPro HERO 7 uitgebracht, HERO 7 Black, HERO 7 White en HERO 7 Silver.

De 3 varianten lijken aan de buitenkant identiek op de kleur na, maar ze hebben wel degelijk verschillende functionaliteiten. We zetten de verschillen en overeenkomsten voor je op een rij.

  GoPro Hero 7 White GoPro Hero 7 Silver GoPro Hero 7 Black
Beeldkwaliteit QHD en Full HD 4K, QHD en Full HD 4K, QHD en Full HD
Aantal frames per seconde in 4k 30 30 60
Aantal frames per seconde in Full HD 60 60 240
Slomotion video 2x 2x 8x
Spraakcommando's 12 12 12
Foto's in HDR 10 Megapixels 10 Megapixels 10 Megapixels
Video stabilisatie Standaard Standaard HyperSmooth
Waterdicht zonder behuizing  tot 10m zonder behuizing  tot 10m zonder behuizing  tot 10m zonder behuizing
Live Streaming Nee Nee Ja
Batterij Ingebouwd Ingebouwd Uitneembaar
Microfoon 2 microfoons 2 microfoons 3 microfoons
Wifi + Bluetooth Ja Ja Ja
GPS Nee Ja Ja
WDR (Wide Dynamic Range)* Nee Ja Ja
HDR** Nee Nee  Ja

 

In het kort

GoPro HERO 7 White

Dit is het instapmodel. GoPro noemt ‘m de perfecte partner voor elk avontuur. En dat begrijpen wij wel. De camera is robuust, klein en ook tot 10 meter waterdicht. Via het intuïtieve touchscreen hoef je alleen maar te vegen en te tikken om opnames te maken. Gebruik de fototimer om een coole 10MP-selfie te maken ook met dit exemplaar kun je weer verticaal filmen. De beelden zijn tot 2x te vertragen voor een slowmotion-effect.

GoPro HERO 7 Silver

De Hero 7 Silver is het middenmodel. De HyperSmooth-stabilisatie vind je er helaas niet in terug, maar wel andere mooie functionaliteiten. De stabilisatie is eigenlijk gelijk aan de Hero 6. De camera is ook tot 10 meter waterdicht, schiet 4K-video’s en de GPS-functie meet hoe snel, hoog en ver je ging. Ook met de Silver edition kun je verticale video’s filmen zodat je ze direct via Instagram Stories kunt delen. Bedienen doe je met het intuïtieve touchscreen of via je stem. Veel opnames gemaakt en is je batterij leeg? Check de Supercharger-voedingsadapter om de batterij snel op te laden zodat je de avonturen weer vast kunt leggen.

GoPro HERO 7 Black

De Hero 7 Black is de meest geavanceerde GoPro ooit. Dankzij de HyperSmooth-stabilisatie krijg je een gimbal-achtige 4K-video, maar dan zonder gimbal. Een gimbal is een stabiliserende camerahouder die de camera recht houdt terwijl de camera beweegt. Via de nieuwe intelligente fotomodus schiet je automatisch prachtige 12MP-foto’s en kun je via livestreaming en de GoPro-app elk moment live delen. De Hero 7 Black is tot 10 meter waterdicht, dus je kunt ‘m zonder waterdichte case onderdompelen en perfect de zeeschildpadden tijdens je snorkelavontuur filmen. Video’s kun je ook verticaal opnemen en beschikt de camera over 8x SloMo-video. Hierdoor kun je GoPro-video’s vanuit de app direct via Instagram Stories met de rest van je volgers delen.

Features

Beeldstabilisatie

De 3 action cams zijn allemaal uitgerust met beeldstabilisatie.  De nieuwe GoPro HERO 7 Black doet daar met de HyperSmooth Video nog een schepje bovenop. Het resultaat is net een gimbal-achtige van superieure kwaliteit. Deze vorm van stabilisatie vind je alleen terug in de Hero 7 Back.

Spraaksturing

Met je stem een opname starten of stoppen werkt bij alle drie de modellen.  Denk hierbij aan Start recording of Stop Time Lapse of That Was Sick! De Hero7 camera's maken zelfs op het bevel Capture een connectie met je andere devices/apps.

Fotokwaliteit

De Hero 7 White en Hero 7 Silver maken 10 megapixel foto's. De Hero 7 Black is weer net iets beter dan de andere twee modellen, want deze maakt 12 megapixels foto's.

Slowmotion

Alledrie de modellen van GoPro HERO 7 kunnen slomo video's opnemen. De HERO 7 Black is daarin alleen beter dan de andere twee modellen met een 8x slomo. De HERO 7 White en HERO 7 Silver hebben een 2x slomo.

Conclusie

Je moet vooral je einddoel voor ogen nemen tijdens het maken van je keuze, en je budget natuurlijk. Het verschil tussen de verschillende modellen van HERO 7 zit 'm vooral in de technische specificaties. Waarvan de HERO 7 Black de meest geavanceerde GoPro ooit is. Hij is uitgerust met HyperSmooth-Video Stabilisatie. Hiermee maak je onder elke omstandigheid perfect vloeiende beelden. Het voorspelt je beweging en corrigeert de camerabeweging voor ongelofelijk vloeiende en professioneel ogende beelden, alsof het beeld zweeft. De HERO 7 Silver is net als de HERO 7 Black geschikt voor de meest extreme omstandigheden maar heeft net iets minder features dan de HERO 7 Black. De HERO 7 White is het nieuwe instapmodel van GoPro om mooie momenten vast te leggen. De keuze is aan jou! En twijfel je welke action cam het beste bij je past? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag!