basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Sea To Summit Delta Bowl Kom

Handige lichtgewicht kom voor al jou avonturen in de buitenlucht.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De lichtgewicht Delta Bowl is voorzien van Sea To Summit's unieke hexagonale patroon in de bodem, wat het gewicht verlaagt en hitte verdeelt. De duimgreep houdt je vingers uit het eten en dient ook als karabineroog. Specifiek ontworpen met hoge wanden zodat voedsel en vloeistoffen niet over de rand gutsen en het maakt het makkelijker ook het laatste beetje met een lepel op te scheppen.

De Delta productlijn is ontworpen als het ultieme expeditie- en outdoorservies. Het gepatenteerde Protex hexagonale patroon verlaagt het hitteoppervlak waardoor het nooit te heet is om vast te pakken. Het BPA-vrije nylon materiaal heeft een ongelofelijke sterkte/gewichtsverhouding en houdt geen geuren of vlekken vast en zal niet barsten bij extreme kou.

 • Gewicht (g): 78

 • Materiaal: 100% nylon 66
 • Inhoud: 800 ml
 • BPA-vrij
 • Maatverdeling aan de binnenzijde
 • Vaatwasserbestendig
  • Productcode: MEDEC32005

   Heb je een vraag over onze producten?

    

   Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

    

   En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

    


   Alternatieven voor dit product

   In 1984 beklom een groep klimmers van het vlakste continent ter wereld, Australië, de Mount Everest. Via een compleet nieuwe route langs de noordzijde bereikten ze de top. Bij terugkomt realiseerde één van de klimmers, Tim Macartney-Snape, dat nog nooit iemand de volledige 8,848 kilometers had geklommen, omdat bijna iedereen vertrekt vanuit Kathmandu (1,350 kilometer). Zes jaar later keerde hij terug naar Everest om de volledige 8,848 kilometer te beklimmen. Hij startte vanuit de Golf van Bengalen en vier maanden later stond hij weer op de top. Tim’s poging werd de Sea to Summit expeditie genoemd.  

    

   Terug in Australië besloot Tim zich te verenigen met zijn klimvriend Roland Tyson om samen een outdoorbedrijf te beginnen gebaseerd op hun kennis. Het doel was slimme, betaalbare maar toch van goede kwaliteit gemaakte producten op de markt te zetten. Vandaag de dag levert Sea To Summit innovatief materiaal aan outdoor-fans van over de hele wereld. 

   Je hebt nog geen recent bekeken producten