BEVER WINTERSPORTEVENTS

Voor de beste voorbereiding op jouw wintersportvakantie kom je naar één van onze wintersport events. De events vinden plaats bij onze wintersport Basecampstores Amsterdam Gelderlandplein (26 januari), Houten (27 januari) en Rotterdam Stadionweg (2 februari). Olympisch snowboardkampioene Nicolien Sauerbreij verzorgt een lezing in Rotterdam. Bezoek ook de lezing over freeriden, één van de clinics over veiligheid op de piste en off-piste, leer slijpen en waxen en laat je informeren over de skimaterialen die het beste bij jou passen. Naast de clinics is er nog veel meer te beleven, en natuurlijk zijn onze beste wintersport experts zijn aanwezig om je de beste voorbereiding te geven op jouw wintersportavontuur!

In onze wintersport Basecampstores kun je altijd terecht voor de beste service. Nooit meer zere voeten wanneer je je skischoenen op maat laat maken met de speciale Salomon bootfit stations. Ski's stellen we direct voor je af en natuurlijk kun je altijd je ski's laten slijpen & waxen. Tijdens de wintersport events kun je ook een clinic ski slijpen & waxen volgen en leer je zelf hoe je jouw ski's het beste kunt preparen om optimaal de piste af te gaan. Aanmelden via de link bij de de eventinformatie hieronder.  

Onze wintersport experts hebben allemaal vele afdalingen gemaakt op de nieuwste materialen en kunnen je vanuit hun materiaalkennis en eigen ervaring perfect advies geven. Tijdens de events kun je elk uur clinics volgen over veiligheid op de piste. Ook zijn er clinics over veiligheid off-piste, zowel een introductie clinic als een clinic over de benodigde off-piste materialen. Wil je dit jaar gaan freeriden? Volg dan de lezing 'Freeriden hoe en waar'. In de wintersport Basecampstores kun je alle benodigde materialen vinden om veilig en maximaal te genieten van jouw afdalingen. 

26 januari: Bever Amsterdam Gelderlandplein

Amsterdam telt maarliefst 3 wintersport Basecampstores. Amsterdam Gelderlandplein is de grootste en daar zal dan ook het wintersport event plaatsvinden. Het programma op 26 januari ziet er als volgt uit:

 • Lezing ‘Freeriden hoe en waar’ 14:00 uur door WePowder (aanmelden via onderstaande link)
 • Clinic veiligheid op de piste 11:00 en elk uur erna door de Bever wintersport experts
 • Clinic veiligheid off-piste 13:00 & 15:00 (introductie), 13:30 & 15:30 (materiaal) door Ortovox

27 januari: Bever Houten

Bever Houten is een van de grootste Beverwinkels, centraal gelegen, zeer goed bereikbaar en al jaren een topper onder de wintersport Basecampstores.Het programma op 27 januari ziet er als volgt uit:

 • Lezing ‘Freeriden hoe en waar’ 14:00 uur door WePowder (aanmelden via onderstaande link)
 • Clinic veiligheid op de piste 12:30 en elk uur erna door de Bever wintersport experts
 • Clinic veiligheid off-piste 13:00 & 15:00 introductie, 13:30 & 15:30 materiaal door Ortovox
 • Clinic ski slijpen & waxen 12:30 door Holmenkol (aanmelden via onderstaande link)  

2 februari: Bever Rotterdam Stadionweg

De nieuwste Bever winkel staat aan de Stadionweg in Rotterdam. Een van de grootste winkels waar de 1e verdieping is omgebouwd tot wintersport Basecamp. Het programma op 2 februari ziet er als volgt uit:

 • Lezing van Olympisch snowboardkampioene Nicolien Sauerbreij 16:00 uur (door Salomon)
 • Lezing ‘Freeriden hoe en waar’ 15:00 uur door WePowder (aanmelden via onderstaande link)
 • Clinic veiligheid op de piste 11:00 en elk uur erna door de Bever wintersport experts
 • Clinic veiligheid off-piste (materiaal) 12:30 & 14:30 door de Bever wintersport experts
 • Clinic ski slijpen & waxen 11:00 & 13:30 door Holmenkol (aanmelden via onderstaande link)

Bever Wintersport Basecamps

De Wintersport Basecamps zijn onze wintersportspeciaalzaken met een selectie ski's, skischoenen, skihelmen, goggles en méér. Daar zullen onze wintersportexperts je assisteren om je te helpen de beste keuze te maken uit het complete wintersportassortiment. Hier kun je ook direct je nieuwe ski's direct laten monteren en afstellen. 

 

Bever Wintersport Basecamps vind je op de volgende locaties:

 

Buitenkalender
Benieuwd naar andere evenementen? Check dan de Buitenkalender