Camping BBQ & -grill

Kamperen en bbq’en zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je verblijft immers in de natuur en dan hoor je eigenlijk op vuur te koken. Nu kunnen we niet overal zomaar een vuur maken maar het opstoken van een bbq op de camping of in het park is algemeen aanvaard. Bij Bever houden we van lichte producten met een schappelijk formaat. Zo ook onze houtskool bbq’s die geen van allen supergroot zijn en makkelijk op te vouwen. Ja, je leest het goed. Opvouwbare bbq’s. Als een soort koffertje dat je uitklapt verschijnt een heuse mini bbq. Ben je niet zo van het open vuur dan is een gas bbq een mooi en veilig alternatief.
filter:
41 artikelen
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk actie
Bekijk EssentialsBekijk Essentials

Camping BBQ & -grill

Met onze collectie essentiële kampeer- en buitenkookhulpjes kan het feest officieel beginnen! Je maakt overal de heerlijkste maaltijden, of je nu voor je tent zit, of van een warme avond in de tuin geniet. Bij Bever kies je uit diverse camping BBQ’s van topmerken als Bo-Camp, Campingaz, Ferraboli en Primus. Ga voor een traditionele houtskool barbecue of een gasbarbecue waarbij je eten in slechts enkele minuten warm is.

 

Houtskoolbarbecue
Waar een gasbarbecue en elektrische barbecue snel zijn, geeft een traditionele houtskoolbarbecue een echt gevoel, gezellig rondom de barbecue wachten tot het eten klaar is. Kies je een stevige houtskoolbarbecue met vier poten en deksel of een kleiner driepoot tafelmodel? Een tafelmodel is ideaal voor onderweg, bijvoorbeeld tijdens een roadtrip of barbecue in het park. Door middel van klemmen zet je de deksel goed vast op de barbecue, zodat deze mini-bbq gemakkelijk kan worden vervoerd.
Ga je met een minimale bepakking op pad en is pakvolume van belang? Kijk dan eens naar een opvouwbare barbecue, zeer compact en lichtgewicht. Enkele barbecues zijn ook te gebruiken als vuurkorf. Ideaal om mee te nemen tijdens het reizen.

 

Gasbarbecue
De gasbarbecues van Campingaz zijn veelzijdige kooktoestellen waarop je kan grillen, bakken en tevens functioneert de deksel omgedraaid ook als wok. De barbecues werken op gasblikken. Je steekt de barbecue ook eenvoudig aan. Ideaal op camping, je hebt immers geen stroom nodig. Gebruik een grote gasbarbecue wanneer je een vast plek hebt op de vakantie en een kleine barbecue als je op doorreis bent. Laat de zomer maar komen!