Garmin Fenix 5 Plus Serie

De Fenix 5 Plus serie biedt navigatiemogelijkheden voor avonturiers en atleten van elk niveau! De Garmin Fenix 5 Plus serie is een premium multisport GPS smartwatchserie en zit boordenvol nieuwe functies. Deze robuuste, hoogwaardige horloges zijn onder andere voorzien van navigeerbare topokaarten, polshartslagmetingen een opslag voor maximaal 500 nummers. Ideaal voor alle atleten en outdooravonturiers!

• Topokaarten: de topokaarten van Garmin zorgen ervoor dat je in één oogopslag kan navigeren en je locatie kan zien. Daarnaast stel je eenvoudig met de nieuwe on device rondrit functie een gewenste afstand en richting in, en de Garmin 5 Plus stelt een route voor je samen!

• Muziek: met je favoriete playlist aan, je training doorstaan! Zet met gemak je favoriete nummers op je smartwatch zodat je overal kunt genieten van je muziek, laat die telefoon dus maar thuis!

• ClimbPro klimbeheer: deze speciale klimfunctie biedt je real-time informatie over huidige en toekomstige beklimmingen van je vooraf geladen activiteit tijdens lange trailrunningactiviteiten, mountainbiketochten of wegritten.

• Verbeterde satellietontvangst: naast GPS- en GLONASS-compatibiliteit is de Fenix 5 Plus serie ook voorzien van Galileo satellietontvangst, zelfs in de meest afgelegen omgevingen. Daarnaast beschikken de horloges ook over een hoogtemeter, barometer en kompas voor een optimaal omgevingsbewustzijn.

Maak kennis met de Fenix 5 Plus Serie

 

 

De nieuwe Garmin Fenix 5 Plus Serie

 

 

 

 

 

 

Andere Garmin Fenix producten