basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Juice Lubes Dirt Juice Hero Fietsreiniger

Geef je ketting een flinke schoonmaakbeurt met deze reiniger.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

Niets maakt je ketting beter schoon dan de Dirt Juice Hero van Juice Lubes. Alles wat je ketting onderweg aan vuil heeft verzameld verdwijnt met dit goedje. De spuitbus is voorzien van precisie spuitmond.

Spuit de Dirt Juice direct op de ketting en laat het twee minuten inwerken. Spoel de ketting vervolgens af met schoon water en klaar is kees! Je ketting is weer als nieuw en je kunt weer heroïsche snelheden behalen.

  • Inhoud (ml): 600
  • Voorzien van spuitmond
Productcode: QBADC60004

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Juice Lubes is een klein Engels bedrijf dat is opgericht door twee jonge mountainbikers. Het bedrijf is expert op het gebied van smeer- en onderhoudsmiddelen en heeft voor elk onderdeel van de fiets het juiste product in huis. Juice Lube heeft als belangrijkste doel “Keeping you lubed up so you can ride as hard as you can whilst having fun”. Oftewel; Juice Lubes wil jouw fiets gesmeerd houden, zodat je zo hard kan rijden als je wil terwijl je plezier hebt.  

 

Het merk heeft een uitgebreid aanbod van kettingoliën, bike polish, rem- en vorkvloeistoffen en andere fiets verzorgingsproducten. Ook staat Juice Lubes bekend om hun design verpakkingen, hoge kwaliteitsproducten en scherpe prijzen.  

 

Om zorgeloos te kunnen fietsen is het namelijk van groot belang om je fiets goed te onderhouden. Hierdoor blijven de onderdelen beter functioneren en is de slijtage minder groot. Volgens Juice Lubes is het een misverstand dat goed onderhoud van je fiets tijdrovend en moeilijk is; dit demonstreren ze via handige ‘how-to’ video’s op hun website.

Je hebt nog geen recent bekeken producten