basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

MSR DragonFly Brander

Krachtige brander om te koken in de buitenlucht.

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De MSR Dragonfly is een geweldige brander die werkt op diverse brandstoffen zoals benzine, Coleman Fuel, Kerosine en Diesel. De brandstoftoevoer is goed regelbaar door het zogenaamde Cool Fuel Valve systeem.

Dankzij de brede basis staat de branderset zeer stabiel en is daardoor ook geschikt voor grotere pannen. Optimaal kookgemak in de buitenlucht dankzij dit kooktoestel. De MSR branderset wordt geleverd met de branderkop van de XGK (inclusief Shaker Jet) en pompje. Zonder fles.

  • Gewicht (g): 395
  • Kooktijd 1L (min): 3,30
  • Brandtijd (min): 126
  • Vermogen brander (Watt): 3000
  • Piëzo ontsteking: Nee
  • Inclusief Windscherm: Ja

  • Kooktijd 1l water: 3 min. 30 (white gas) en 3 min. 54 (kerosine)
  • Maximale brandduur: Tot 2.5 uur (kerosine)
Productcode: MECDA52004

Altijd en overal lekker eten, dankzij je goed onderhouden multi-fuel brander

Multifuel-branders laten jou onbezorgd koken, waar ook ter wereld, want er is altijd wel brandstof verkrijgbaar voor je brander. Al die brandstoffen branden alleen niet altijd even schoon, daarom is het van groot belang je brander en pomp te reinigen, voordat je op reis gaat. Let hierbij ook op de rubberen afdichtringen (bijvoorbeeld de aansluiting tussen fles en pomp), want deze kunnen uitdrogen of scheuren en dan gaat de brander lekken. Voor veel branders verkopen wij onderhoudssetjes met daarin de specifieke rubbers en sproeiers voor die brander. Ook is het soms nodig de pomp te smeren. Raadpleeg voor onderhoud van jouw brander de handleiding voor advies op maat, zodat je ook op reis lekker kunt blijven koken. Want juist dan heb je een goed maal nodig.

Aanbevolen onderhoudsproducten

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

In 1969 begon Larry Penberthy met zijn eenmansbedrijfje Mountain Safety Research, bedoeld om de veiligheid van klimmen te vergroten. Het achterliggende idee dat hij had was dat beter, veiliger en betrouwbaarder materiaal de sleutel is tot het meemaken van grotere avonturen.

 

Vanuit dat idee ontstond een outdoorbedrijf dat de manier waarop mensen buiten zijn voorgoed heeft veranderd. Met de kennis van vandaag probeert het team van MSR nog steeds betere oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar de bergen ons voor stellen. Wat 35 jaar geleden begon als een eenmansbedrijfje is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van de beste buitensportproducten op het gebied van koken, waterzuivering, tenten en sneeuwschoenen. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten