GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

MSR WindBurner Stock Pot Pan

De perfecte accessoire pan voor WindBurner stove systemen.

Kleur:
€ 104,95
Product wordt besteld bij de leverancier, levering uiterlijk zaterdag 13 juni
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis achteraf betalen met Klarna
Klantenservice Bever
(ma-vr 9-21u | za 10-18u | zo 12-17u)
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Productomschrijving

De MSR WindBurner Stock Pot Pan is niet alleen ideaal voor het koken van grote hoeveelheden, hij beschikt ook over een geïntegreerde warmtewisselaar die ultra-efficiënte kooktijden levert. De perfecte accessoire pan voor WindBurner Stove systemen. De 4.5 liter hard-geanodiseerd aluminium pan heeft vaste handgrepen zodat de pan makkelijk op te tillen is en een zeef deksel met vergrendeling.

Uitsluitend compatibel met WindBurner stove systemen. Niet te gebruiken met het WindBurner Personal Stove System. Compacte nesten: Pot perfect nesten WindBurner Group kachel systeem voor efficiënte verpakking.

Alle componenten passen in elkaar voor eenvoudig en efficiënt transport, inclusief ruimte voor de 226gr gasbus (apart verkrijgbaar). Tevens is de brander zeer stabiel en is de pan zelf-centrerend.

Producteigenschappen

  • Gewicht (g): 568
  • Inhoud (l): 4,5
  • Materiaal: Geanodiseerd aluminium

Reviews


Meer over dit merk

In 1969 begon Larry Penberthy met zijn eenmansbedrijfje Mountain Safety Research, bedoeld om de veiligheid van klimmen te vergroten. Het achterliggende idee dat hij had was dat beter, veiliger en betrouwbaarder materiaal de sleutel is tot het meemaken van grotere avonturen.

 

Vanuit dat idee ontstond een outdoorbedrijf dat de manier waarop mensen buiten zijn voorgoed heeft veranderd. Met de kennis van vandaag probeert het team van MSR nog steeds betere oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar de bergen ons voor stellen. Wat 35 jaar geleden begon als een eenmansbedrijfje is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van de beste buitensportproducten op het gebied van koken, waterzuivering, tenten en sneeuwschoenen. 

Naar alle producten van MSR