GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Vogelbescherming Nederland Zwaluw 8x42 Verrekijker -
Vogelbescherming Nederland Zwaluw 8x42 Verrekijker -
Vogelbescherming Nederland Zwaluw 8x42 Verrekijker -
Vogelbescherming Nederland Zwaluw 8x42 Verrekijker -
Vogelbescherming Nederland Zwaluw 8x42 Verrekijker -
Kleur: -
-
Eén maat
499,00

Levering uiterlijk woensdag 28 augustus

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen

De professionele lichtsterke Zwaluw 8x42 kijker van Vogelbescherming Nederland kenmerkt zich door het lichte gewicht (iets meer dan 600 gram) en makkelijke bediening. De 8x42 is een echte allround verrekijker die geschikt is voor natuurobservaties met vogels kijken in het bijzonder.  De Zwaluw 8x42 heeft een korte close focus van 1,8 meter, wat hem ook geschikt maakt voor natuurobservatie  dichtbij zoals in je tuin of vijvers.

De Zwaluw verrekijkers van Vogelbeschermingen kenmerken zich door de degelijke bouwkwaliteit en het lichte gewicht. Een Zwaluw voelt direct prettig aan en als een verrekijker die je al jaren ‘kent’. Door de duimuitsparingen in de aluminium body hanteert deze professionele kijker zeer comfortabel en heb je veel grip.

Gecombineerd met het heldere beeld door de goede lenzen en prisma’s (o.a. Phase gecoat), staat de Zwaluw garant voor jarenlang vogelkijkplezier. Alle Zwaluwen zijn waterdicht, geschikt voor brildragers door de traploos instelbare oculairen. Je krijgt op een Zwaluw 30 jaar garantie.

 • Diameter Objectief (mm): 42
 • Zicht op 1000m (m): 115
 • Gewicht (g): 610
 • Uittredepupil (mm): 5,25
 • Close focus (m): 2
 • Vergroting: 8x
 • Type prisma: Dakkant

 • Geschikt voor brildragers: ja
Productcode: NDAAA92005

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

 • Gratis verzenden vanaf 25 euro
 • Gratis retour in onze winkels
 • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

In 2005 heeft Vogelbescherming Nederland een eigen merk optiek geïntroduceerd. Inmiddels hebben de producten zich meer dan bewezen en genieten steeds meer mensen van de prachtige verrekijkers met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Van kleine, compacte kijkers tot extreem lichtsterke modellen, Vogelbescherming Nederland heeft ruim 40 jaar expertise opgebouwd op het gebied van verrekijkers en alles wat met vogels kijken te maken heeft. Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.  

 

Een wereld zonder vogels is ondenkbaar. Vogels zijn een wezenlijk onderdeel van de natuur. Met veel vogelsoorten gaat het echter slecht. In de wereld leven 10.000 vogelsoorten, waarvan maar liefst één vijfde in hun voortbestaan wordt bedreigd. Door vogels te beschermen helpt Vogelbescherming mee de natuur in stand te houden. Daarmee dragen we bij aan een leefbare wereld.