basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Hilversum

Havenstraat 16

1211 KL Hilversum

Tel: 085-88 850 88 (klantenservice)

GPS Coördinaten N52° 13' 18.5" E5° 10' 07.2"

Buiten begint bij Bever Hilversum

Al jaren een begrip! Bever Hilversum is gevestigd in een oude stadsboerderij en dat geeft de winkel een authentieke uitstraling. Deze Bever is al jaren een begrip op het gebied van tenten en producten voor een actief buitenleven. Karakteristiek voor Bever Hilversum is de grote tentenshowroom, een uitgebreide fietsaccessoire-afdeling en de uitgebreide wintersport collectie in de winter. Bij Bever Hilversum vind je service, kennis en jarenlange ervaring op het gebied van het buitenleven. 

 

Je bestelling bij ons ophalen, bestellen in de winkel, gratis retourneren

Heb je een interessant product gezien op de website, maar wil je liefst meer advies? Bestel het product gerust op de site en kies onze winkel als afleverpunt. Vaak is je bestelling de volgende dag al in de winkel. Het bestellen van je product geeft je zekerheid dat je product er is als je naar de winkel komt. Vooral omdat de voorraad in de winkel anders is dan de voorraad van de website.

Wil je, voor je bestelt, eerst naar de winkel, maar vind je er niet precies wat je zoekt? We bestellen het direct voor je in de winkel en je ontvangt het waar je maar wilt, vaak al de volgende dag.

Heb je online besteld en je pakket thuis ontvangen, maar wil je toch een alternatief en advies bij je keuze? Retourneer je product gratis in onze winkel. Wil je liever je geld terug? Met onze service ‘retourpinnen’ hoef je geen cash geld te ontvangen. 

 

Services in elke Bever winkel:

  • Deskundig advies over je bestelde product
  • Gratis je bestelling ophalen in de winkel (Click & Collect)
  • Bestellen uit een assortiment van +23.000 producten (Always Available)
  • Gratis retourneren
  • Retourpinnen

Routebeschrijving

Onze winkel is vanaf het station met bus 1 of 121 met halte Kerkbrink en enkele minuten wandelen eenvoudig bereikbaar. Een wandeling van tien minuten, vanaf het station door het gemoedelijke en sfeervolle centrum van Hilversum, is ook een mogelijkheid. 

Parkeren
Als je met de auto komt kan je de auto gratis parkeren op eigen terrein, of betaald in de Havenstraat of in Parkeergarage Brinkweg. 

Winkels in de buurt
Utrecht
Bever Sint Jacobsstraat 121-123, 3511BP Utrecht
Almere
Bever Schutterstraat 20 - 22, 1315 VJ Almere
Amersfoort
Bever Kamp 53-57, 3811 AN Amersfoort
Houten
Bever Duwboot 22B, 3991 CE Houten
Amsterdam Gelderlandplein
Bever Gelderlandplein 132-134, 1082 LB Amsterdam
Amsterdam
Bever Stadhouderskade 4, 1054 ES Amsterdam