SALE TOT 70% KORTING | Shop nu >

Schooltassen

Als er één tas bestand moet zijn tegen ongeveer alles, dan is het wel de schooltas. Iedere dag wordt de schooltas zwaar beladen met boeken, een laptop of tablet, lunch en alles wat een scholier of student nog meer belangrijk vindt. Er wordt mee geslingerd, op gezeten, ze regenen nat en zo nu en dan vallen ze van een bagagedrager. Dan kun je maar beter een schooltas kopen die tegen een stootje kan. Bij Bever vind je een groot assortiment leuke schooltassen die het leven op de middelbare school voor de volle 100% aankunnen. Voor iedere scholier de juiste.

Te veel keuze? Vind in 4 stappen jouw rugzak

  

Filter:
103 artikel
Bekijk 0 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken
Bekijk Sale
Bekijk aanbiedingBekijk aanbieding
Bekijk nuBekijk nu

Schooltassen

Zwaar te verduren
Vanaf de eerste klas van de middelbare school krijg je ineens een hoop spullen die je mee moet nemen. Boeken, lunch, een tablet of laptop, enzovoorts. Een schooltas wordt zwaar beladen en moet daarom ook wel wat gewicht kunnen dragen. In ons schooltassenassortiment vind je heel veel tassen die hier geschikt voor zijn. En niet alleen voor de middelbare school, ook op de universiteit is het fijn om een rugzak te hebben die tegen een stootje kan. We hebben meer dan 200 verschillende schooltassen met een inhoud tussen de 10 en de 60 liter. En voor iedere scholier of student zit er wel een tussen. Met een apart laptop- en tabletvak, met een heupband of met een regenhoes. Maar van allemaal kun je ervan uitgaan dat ze de hele schoolperiode meegaan.

Simpel of uitgebreid?
De schooltassen in onze collectie gaan van simpel, met één hoofdcompartiment en een voorvakje, tot zeer uitgebreid. Deze uitgebreide tassen hebben bijvoorbeeld een groot hoofdvak, een aparte laptopsleeve, een vak voor een tablet, verschillende vakjes voor pennen en andere accessoires, zijvakken voor bijvoorbeeld een drinkfles, bevestigingsmogelijkheden voor een fietshelm, verlichting of een jas, en een regenhoes.

Groot assortiment
We zeggen niet dat we het grootste assortiment schooltassen hebben. Maar wel dat we het béste assortiment hebben. We letten bij het samenstellen van het assortiment goed op de kwaliteit van de aangeboden schooltassen. We bieden schooltassen aan van verschillende merken, als Eastpak, The North Face en Fjällräven. Wil je weten welke schooltas het beste bij je past, of welke al jouw spullen het beste kan dragen? Neem dan eens een kijkje in onze collectie, of kom naar een van onze winkels!