basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NU 4E ARTIKEL GRATIS Actie geldt NIET op boeken, kaarten, cadeaukaarten, elektronica. Actie loopt t/m zondag 29 juli 2018

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Aerobie Pro Frisbee

De frisbee waarmee het Guinness World Record is verbroken voor de langste worp. Probeer het zelf eens!

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}

De Pro frisbee van Aerobie is gemaakt om super lange afstanden mee te gooien. Maar bovenal zorgt hij voor een hoop speelplezier. Door zijn lichte gewicht en snelle design kun je gerust tientallen meters uit elkaar gaan staan. Niet voor niets is met deze frisbee het wereldrecord gezet voor de langste werpafstand met een frisbee. Maar liefst 406 meter, doe jij dit na?

De Aerobie Pro frisbee heeft een zachte rubberen rand die ervoor zorgt dat hij niet zo hard in je handen aankomt bij het vangen. Gebruik hem in het park, op het strand, tijdens een festival of neem hem mee op vakantie. Je zult je verbazen hoe ver je ermee kunt gooien.

  • Model: Unisex
  • Gewicht (g): 114

  • Diameter: 33 cm
  • Zacht rubberen rand
  • Compact
  • Lichtgewicht
Productcode: OCAFC52003

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Toen Alan Adler de baanbrekende Aerobie uitvond, stelde zijn vrouw Irene voor om een eigen bedrijf op te starten om het product te produceren precies op de manier zoals hij het had bedacht. In 1984 was het zover, de engineer van Stanford University  begon zijn eigen bedrijf: Superflight. In 2005 besloot hij de bedrijfsnaam te veranderen naar Aerobie omdat dat het product is waar het bedrijf faam mee heeft gemaakt.De gepatenteerde ontwerpen en uitzonderlijke prestaties van Aerobie producten worden op grote schaal erkend. De vliegende schijven hebben Awards gewonnen en er is zelfs een Guinness World Record gezet: een worp met de Aerobie Pro van maar liefst 406 meter!

Je hebt nog geen recent bekeken producten