Fietskleding

Als je graag op de fiets zit, moet je kleding goed zitten en veel bewegingsvrijheid geven. Aangezien er verschillende soorten fietsers zijn, is er kleding voor racefietsers, forensers en toerfietsers. ||Deze kleding beschikt vaak over ademend en sneldrogend materiaal en bevat stretch. Daarnaast kan de wielerkleding van een windstopper of Gore-Tex membraan voorzien zijn en is zo wind- en of ook waterdicht! Het assortiment van fietskleding bij Bever bestaat uit verschillende hoogstaande en kwalitatieve merken zoals Gore Wear en Vaude

filter:
1001 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk nuBekijk nu
Bekijk nuBekijk nu
Bekijk actieBekijk actie
Bekijk winkelsBekijk winkels
Bestel nuBestel nu
...

Fietskleding

Of je nu elke werkdag gaat forenzen, vaak een rondje maakt op je racefiets, of een stoer/kleding/fietskleding/gore-bike-wear.htmle bikepacking trip in de Alpen hebt gepland. De juiste fietskleding is van groot belang! Bij Bever kunnen we je goed op weg helpen om met de juiste kleding aan je tocht te beginnen, zodat je prestaties positief beïnvloed worden. Of de zon nu schijnt, het regent of het heel koud is. Met de juiste kleding staat niks je fietstocht meer in de weg!
 

Het fietsassortiment
Om comfortabel op de fiets te zitten, is een fietsbroek met een zeem van groot belang om zadelpijn te voorkomen. Daarnaast is het materiaal met zijn eigenschappen ook zeer van belang. Zo zijn fietsbroeken vaak voorzien van ademende, sneldrogende eigenschappen en zijn ze rekbaar waardoor ze veel bewegingsvrijheid geven. Ook zijn er fietsbroeken die zijn voorzien van windstoppermateriaal of Gore-Tex. Naast fietsbroeken zijn de fietsshirts met zakken op de rug voor je energierepen, maar zijn er ook fietshandschoenen en gevoerde/waterdichte en high visibility fietsjassen.
 

Racefietser of Toerfietser?
Ben je een fanatieke racefietser? Dan heeft Bever een flitsend en functioneel assortiment met wielerkleding die gemaakt is om comfortabel te zitten terwijl jij extra snel gaat. Hou je er juist van om te toeren op de fiets? Dan zijn er ook los vallende fietsbroeken met een uitneembare zeem en afritsbare pijpen te vinden. Kies je fietskleding geheel gebaseerd op jouw manier van fietsen!

Trotseer de elementen te alle tijde
De collectie van fietskleding wordt door meerdere merken vertegenwoordigd. De grootste merken met de meeste producten komen van de merken Gore Wear (voorheen Gore Bike Wear) en Vaude. Schaf je fietskleding nu aan bij Bever. Geen weer is jou te dreigend om niet op de fiets te stappen!