Backpacking collectie

Je backpack trip begint natuurlijk met de juiste rugzak. Daar neem je al je spullen gedurende je reis in mee. Iedere bestemming, activiteit en persoon vraagt om een ander type rugzak. Gelukkig vind je bij Bever een enorm assortiment backpack rugzakken, en staan er meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. In ons assortiment vind je rugzakken van bekende merken zoals The North Face, Osprey en Lowe Alpine. Ook zijn de rugtassen verkrijgbaar in diverse maten. Heb je de ideale rugzak gevonden? Kom hem dan in de winkel laten afstellen zodat je tijdens het backpacken alles zo gemakkelijk mogelijk draagt.

filter:
542 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk collectie
...

Backpackcollectie

Lusten en lasten – we weten er alles van!

Lasten dragen met een rugzak op je rug is verreweg de gemakkelijkste manier om bagage van A naar B te brengen. Dat je onderweg zelf voor de lusten moet zorgen kunnen we het beste aan jou overlaten. Met een rugzakkenassortiment van meer dan 2000 modellen, variërend van 10 tot 100 liter kun je wel stellen dat we voor iedere rug of hobby een passende rugzak hebben. Rugzakken met of zonder frame, met of zonder ventilatie, met of zonder ritsen, met of zonder gepolsterde banden, met of zonder heupriem, met of zonder extra’s (bijvoorbeeld een ‘computersleeve’), waterdicht of niet, voor op de fiets, voor naar school, voor de boodschappen en uiteraard ook voor op reis.
 

Speciaal voor de dames

Dames kunnen over het algemeen alle soorten rugzakken dragen maar soms is de pasvorm iets te algemeen. Specifieke damesrugzakken zijn aangepast aan de anatomie van de vrouw: de rugzakken hebben vaak bij een gelijk pakvolume een iets kortere ruglengte, speciaal gevormde heup- en schouderbanden en een aangepaste polstering. Omgekeerd zijn ook sommige heren beter af met een damesmodel. Wij adviseren dus om niet op de naam af te gaan, maar in eerste instantie op de pasvorm.

 

Groot assortiment

Kunnen wij zeggen dat we het grootste assortiment hebben? Dat kunnen we wel, maar dat doen we niet. We zeggen liever dat we het beste assortiment hebben. We letten bij het samenstellen van het assortiment goed op de kwaliteit van de aangeboden rugzakken. Kom daarom snel kijken en passen in een van onze winkels!