Met producten van adidas Terrex geniet je er nog meer van!

7x de leukste buitenavonturen voor dit voorjaar

Frisse ochtenden, zonovergoten middagen en zo nu en dan een onverwachte bui: het is lente! In het voorjaar zijn er ontzettend veel toffe buitenavonturen te beleven. En met de producten van adidas Terrex geniet je er nog meer van. We geven je de leukste avonturen en vertellen welke outdoorproducten je hierbij ondersteunen. In alle condities! Want het ultieme outdoormoment beleef je wanneer je alle omstandigheden trotseert en jouw uitdaging voltooit.

1. Maak een langeafstandswandeling

Het is dé trend van het moment: een langeafstandswandeling lopen. Een ultieme uitdaging, die je behapbaar kunt maken door de route op te delen in etappes. Superavontuurlijk én gewoon heel leuk om te doen! Loop samen met je wandelbuddy of ga de uitdaging alleen aan. Hoe jij de LAW ook loopt, je doet ’t het beste met de adidas Terrex Swift R3 aan je voeten.

 

Deze wandelschoen is namelijk lichtgewicht, maar biedt genoeg stabiliteit. Hierdoor ben je sneller en lichter tijdens je wandeling, maar heb je toch genoeg support. Ideaal dus voor een langeafstandswandeling, waar je nogal wat verschillende terreinen kunt tegenkomen. Ook heel handig hiervoor is de traxion-loopzool. Die biedt namelijk grip op ieder terrein! En dankzij het Gore-Tex-membraan houden de schoenen je voeten droog, welk weer je ook tegenkomt onderweg. Op de adidas Terrex Swift R3 kun jij je dus zorgeloos focussen op je avontuurlijke wandeling.

De adidas Terrex Swift R3 is perfect voor wandelingen in het bos

2. Loop een Boswachterspad

Door heel Nederland vind je Boswachterspaden: wandelroutes die zijn uitgezocht door de boswachters van Staatsbosbeheer. Deze routes zijn uitgekozen voor specifieke seizoenen, waardoor je ook dit voorjaar op de bijzonderste plekken komt! Wandel door heidevelden, ga over ruige zijpaadjes en beklim heuvels – je komt de meest uiteenlopende landschappen tegen.

 

De adidas Terrex Swift R3 is gemaakt voor iedere avontuurlijke hike, van een simpele wandeling tot een stevige klim. Juist daarom is deze schoen perfect voor het lopen van boswachterspaden. Dankzij het lichte gewicht, de goede grip en het waterdichte membraan ben je namelijk voorbereid op elke route. En door de verstevigde neus zijn je voeten beschermd tegen takjes, steentjes en wortels. Met deze wandelschoenen geniet je dus van iedere route, ongeacht de ondergrond en weersomstandigheden! 


Terrex Swift R3

Ga je voor veelzijdige wandelingen met flinke uitdagingen? Dan is de adidas Terrex Swift R3 jouw wandelschoen. De schoen biedt stabiliteit en houdt je voeten droog door het Gore-Tex-membraan. Perfect voor stevige en avontuurlijk hikes!

 

Shop de adidas Terrex Swift R3


Free Hiker

Als je graag lange hikes maakt, is de adidas Terrex Free Hiker een potentiële kandidaat. Deze schoen kenmerkt zich door de BOOST-middelzool en het zachte Primeknit-bovenwerk, dat voelt als een sok. Kortom: ultiem comfort, zodat je eindeloos door kunt gaan.

 

Shop de adidas Free Hiker


Agravic TR

Fan van trailrunning? Dan is de adidas Terrex Agravic TR jouw perfecte match! Deze dempende schoen staat voor controle en comfort en biedt goede grip op zowel gelijkmatige grond als ruig terrein. Dé schoen voor rennen over onverharde paden, maar ook zeer geschikt voor wandelingen op verschillende ondergronden in Nederland.

 

Shop de adidas Agravic TR


Trailmaker

Ben je op zoek naar een veelzijdige wandelschoen? Dan mag de adidas Terrex Trailmaker bovenaan jouw wensenlijstje. Dankzij zijn lichte gewicht, sneakerpasvorm en casual look is dit de ultieme schoen voor dagwandelingen, hikes en het uitlaten van je hond. 

 

Shop de adidas Trailmaker


3. Probeer geocaching

Eens heel anders op avontuur? Ga geocachen! Dit is schatzoeken voor gps-fanaten en puzzelaars en heel makkelijk om mee te beginnen. Download simpelweg de geocaching-app (Google Play en App Store), kies een cache (de schat) die je wilt vinden en ga op basis van coördinaten en aanwijzingen op zoek. Het leukste: naar wat je precies zoekt, is altijd een raadsel! De caches liggen verstopt over de hele wereld, dus geocachen kun je doen waar je ook bent. Om het toegankelijker te maken, zijn er verschillende niveaus waaruit je kunt kiezen. Een toffe uitdaging voor jou of met de kids.

 

Ook geocachen kun je doen in alle weersomstandigheden. Met het adidas Terrex Myshelter Active Jack ben je klaar voor je volgende hunt, zelfs op een regenachtige dag. Deze jas houdt je droog door de drielaagse Gore-Tex Active Shell-stof, maar ademt goed dankzij de ventilerende inzetstukken in de oksels. Zo heb je geen last van dat benauwde gevoel dat je soms ervaart in waterdichte jassen. De verstelbare zoom, boorden en capuchon zorgen daarnaast voor een mooie, persoonlijke pasvorm. En ook als je geocaching-avontuur langer duurt dan verwacht, hoef je je geen zorgen te maken. De reflecterende strepen op de rug zorgen namelijk voor een goede zichtbaarheid.

 

Meer over geocaching en handige tips vind je hier

Het adidas Terrex Myshelter Down jack neem je gemakkelijk mee op micro adventure

4. Ga op micro-adventure

Ben jij al eens op micro-adventure geweest? Dit is dé manier om snel en simpel op te gaan in de natuur en even de boel de boel te laten! De gedachte erachter is dat je niet ver of lang weg hoeft om te unpluggen. Fiets, wandel, kano of klim dus na je werk naar een mooie plek in de omgeving, overnacht in een tent of cottage en start je volgende werkdag frisser dan ooit!

 

Zo’n klein buitenavontuur werkt net even anders dan je misschien gewend bent. Daarom is het belangrijk om voorbereid op pad te gaan. Met het adidas Terrex Myshelter Down Jack kun je (als man) al één essentieel onderdeel van je lijst strepen: een goede jas! Je kunt het weer namelijk niet veranderen, maar je kunt jezelf er wél op kleden. Dit donsjack beschermt je tegen de kou en lichte regen en heeft uniek gestikte luchtkamers die je warmhouden, ook als je even pauzeert. Je kunt het jack daarnaast gemakkelijk opbergen en tevoorschijn toveren. Een perfecte eigenschap voor een micro-adventure!

 

Voor vrouwen is het adidas Terrex Gore-Tex Paclite Jack een perfecte optie voor een avontuur in wisselvallig weer. Dit lichtgewicht jack is waterdicht, ademend en klein op te vouwen. En dankzij de verstelbare zoom, met klittenband verstelbare boorden en de verstelbare capuchon heeft ‘ie ook nog een mooie pasvorm. Daarnaast is het jack gemaakt met gerecycled polyester. Een win voor jou én de natuur waarvan je zo geniet.

 

Benieuwd wat er verder komt kijken bij zo’n micro-adventure? Onze complete Bever Micro-adventure Guide staat boordevol tips, zodat je voorbereid op pad gaat.

Kom winkelen op afspraak

Buiten is pas echt genieten met de juiste producten. Daarom vinden wij het bij Bever extra belangrijk om jou te adviseren en je te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting. Benieuwd wat het beste aansluit bij jouw wensen en plannen? Kom dan winkelen op afspraak in een van onze winkels. Maak gemakkelijk online een afspraak en laat ons direct weten waarover je graag advies wilt ontvangen. Je kunt dan op de afgesproken tijd maximaal een uur lang producten bekijken en passen. En natuurlijk al je vragen stellen aan onze Bever Buitenexperts!

5. Loop een Klompenpad

Fan van Boswachterspaden? Loop dan ook eens een Klompenpad! Dit zijn speciale wandelroutes in Utrecht en Gelderland die zoveel mogelijk over onverharde paden, boerenland en historische routes gaan. Er zijn superveel verschillende routes van allerlei afstanden. Voor ieder wat wils!

 

Hoewel de meeste klompenpaden over onverhard terrein gaan en je dus veel door bossen en weilanden loopt, kom je soms ook in de leukste dorpjes. Mede om die reden is de adidas Terrex Trailmaker een goede hikingschoen voor het lopen van Klompenpaden. Deze schoen loopt namelijk niet alleen lekker door het lichte gewicht, hij oogt ook casual dankzij de sneakerpasvorm. De traxion-loopzool biedt daarnaast grip op elk terrein en de verstevigde neus beschermt je voet tegen takjes, steentjes en wortels. Perfect voor een route met veel variatie of bijvoorbeeld een citytrip.

De adidas Terrex Trailmaker is dé combinatie tussen casual sneaker en functionele wandelschoen

6. Begin met trailrunning

Trailrunning is hardlopen over onverharde paden. Dé manier om al rennend de natuur te verkennen! Laat je verrassen door smalle, afgelegen paden, natuurlijke hindernissen en hoogteverschil en ga volledig op in de omgeving. Tips voor hoe te beginnen met trailrunnen vind je in onze beginnersgids. Maar tip nummer 1 geven we nu vast weg: de juiste gear!

 

Naast goede trailschoenen, zoals de adidas Terrex Agravic TR, is ook je verdere kleding belangrijk. Die moet namelijk voldoende ademend zijn en sneldrogend. Het adidas Terrex Tivid Tee (voor heren en dames) is een meer dan goede optie! Dit shirt is namelijk voorzien van een zweetafvoerende technologie, waardoor je niet te snel afkoelt als je even pauzeert. Dankzij de reflecterende details ben je daarnaast goed zichtbaar, ook wanneer je vroeg of juist later op de dag rent. Het Tivid Tee is trouwens gemaakt met gerecycled polyester, waardoor je met dit shirt zonder schuldgevoel van de natuur kunt genieten.


7. Leer vogelspotten

Geniet je ook zo van de fluitende vogels als je wakker wordt? Het geeft dat ultieme lentegevoel. Maar herken jij dat ene vogeltje dat ervoor zorgt dat je zo zen wakker wordt? Leer vogelspotten en er gaat een wereld voor je open! Iedere wandeling, fietstocht en luie middag in de tuin of op het balkon krijgt een nieuwe dimensie. Het voorjaar is de perfecte periode om te starten met vogelspotten. Maak een vroege wandeling, pak Bever’s Vogelspotguide erbij en begin gewoon!

 

Zelfs op de mooiste lentedagen is het ’s morgens en ’s avonds nog erg fris. En de kans op een onverwachte bui is natuurlijk groter dan in de zomer. Trek daarom het adidas Terrex Urban RAIN.RDY Jack aan wanneer je jouw ochtendwandeling voor vogelspotten maakt. Dit ademende jack weert regen en wind en heeft gesealde naden, zodat je ook in wisselvallig weer op pad kunt. Breekt de voorjaarszon door? Dan kun je de capuchon gemakkelijk opbergen in de kraag. Snel op pad, dus. Binnen de kortste keren noem jij jezelf ‘beginnend vogelaar’! 

Het ultieme buitenmoment beleef je met adidas Terrex

Ervaar het ultieme buitenmoment

Welke buitenactiviteit probeer jij het eerste uit? Waar je ook voor kiest, met de adidas Terrex-collectie geniet je optimaal van je buitenavonturen. En dankzij de casual look van de producten, loop je er ook nog stijlvol bij! Bekijk hier alle producten in de collectie en ga snel naar buiten. Zonder naar het weer te kijken, natuurlijk. Want het ultieme outdoormoment beleef je wanneer je alle omstandigheden trotseert en jouw uitdaging voltooit!

Cookies voor jouw ervaring

Bever.nl maakt gebruik van marketing, analytische en functionele cookies en vergelijkbare technologieën. Ook derden en sociale netwerken kunnen cookies plaatsen via onze website. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord. Je kan voorkeuren ook wijzigen en wij slaan jouw keuze twee jaar op. Direct je keuze wijzigen? Dat kan via de cookie policy button onderaan alle pagina's.