WIJ HELPEN JOU DE JUISTE KEUZE MAKEN

Hoe kies ik? Dat is vast een vraag die je weleens hebt gesteld. Daarom helpen wij je bij het maken van de juiste keuze.

Hieronder vind je al onze keuzehulppagina's die jou informeren hoe je de beste keuze voor jezelf kan maken. Selecteer de activiteit die jij gaat ondernemen en je vindt alle producten die je toe kan voegen aan jouw uitrusting.

 

Liever een video bekijken met tips? Dat kan hier

Wandelen

Kamperen

Reizen

Klimmen

Training

Wintersport

Of je nu een dagje door het bos gaat wandelen. Of een meerdaagse hike tocht op de planning hebt staan. Wandelen is een heerlijke manier om actief buiten te zijn. Zorg wel dat je de juiste uitrusting mee hebt.

 

 

Er zijn verschillende manieren waarop je kan kamperen. Een overnachting midden in de natuur tijdens een trekking. Of relaxt met de familie op de camping. Elk kampeeravontuur vraagt om de juiste benodigdheden. 

 

 

 

Je gaat op reis. Of je nu met het vliegtuig, de trein of gewoon de benenwagen op pad gaat. Je reis kan pas beginnen als je de spullen in je bagage hebt. Ga voorbereid op reis en je geniet er optimaal van.

 

 

Klimmen is een risicovolle sport, maar de beloning is ook erg groot. Met de juiste gear bereik je veilig de top en kan je genieten van je prestatie en het uitzicht. Of begin met boulderen op de klimmuur.

 

 

Blijf in vorm of verleg je grenzen. Dat zijn de voornaamste redenen om te trainen. Met de juiste attributen kan jij het uiterste uit jezelf halen. Een trainingssessie hoeft niet alleen afzien te zijn.

 

 

 

De zon aan de hemel en verse sneeuw onder je ski’s. Voor velen is wintersport puur genieten. En met de juiste uitrusting kan je jouw techniek verbeteren en zo comfortabel mogelijk de piste af gaan.

 

 

Heb je jouw uitrusting al in huis? Vergeet dan niet om je spullen ook goed te onderhouden. Dit zijn de pagina's  waarin we je handige tips en tricks geven zodat jouw aankopen langer mee gaan. 

 

 

 

Wil je toch wat extra hulp met het uitzoeken van je spullen? We helpen je graag persoonlijk. Bel onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels.