Now Playing: de beste muziek voor herfstige dagen

Yes, de herfst is echt gestart. De blaadjes beginnen langzaam te verkleuren en het begint ietwat frisser en steeds vroeger donker te worden. Dat betekent dus maar één ding: dit is het leukste seizoen om naar buiten te gaan. Maar dan wel met goede muziek in je oren 😎.

Ben jij al klaar voor de herfst? Naast fietsen door de regen en donkere ochtenden brengt de herfst natuurlijk ook prachtige dingen. Een laaghangende zon die de hele stad laat baden in een mooie gouden gloed. Geel-oranje bomen die daar fel tegen afsteken en een bladerdek op de grond. Dit is toch het perfecte seizoen voor een mooie boswandelingen of een citytrip?! En als het echt met bakken uit de hemel komt, blijf je lekker binnen om een stoofschotel klaar te maken, een appeltaart te bakken of je fotoverzameling te ordenen.

 

Wat is er nou fijner dan een fijne herfstdag omlijsten met lekkere herfstige tunes? Buitenavonturen en muziek gaan perfect samen. Daarom hebben wij een playlist voor je samengesteld. Om extra te kunnen genieten van al het moois dat dit seizoen brengt. Dus: zet een comfortabele headphone op je hoofd, ga naar buiten en beluister onderstaande muziek via Spotify:

Genoten? Dat is de bedoeling 😁! Wij blijven de komende tijd topmuziek voor buiten met jullie te delen. Volg ons gerust hier op Spotify om altijd direct op de hoogte te zijn van nieuwe muziek. Of houd uiteraard ons Blog in de gaten voor meer fijne tunes voor in je oren. Hier vind je bijvoorbeeld onze playlist met de beste muziek voor een weekend weg.

Muzikale tip voor de redactie?

Yes, wij weten het, smaken verschillen. Dat geldt ook voor de muziekkeuze. Daarom horen wij graag waar jij naar luistert. Wat is jouw favoriete buitenmuziek terwijl je door de bladeren wandelt of door de regen fietst? Laat het ons hier weten en misschien luisteren alle buitenmensen binnenkort naar jouw muziekkeuze 🎵.