GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

Alles over Mountain Hardwear

Het jonge merk Mountain Hardwear werd opgericht in 1993. Een groep pioniers ontwikkelde producten met de laatste innovaties op Outdoorgebied, zoals de eerste op de naden (niet-gestikte) getapete softshell jas. Ook nu ontwerpen zij klim- en kampeermateriaal met de nieuwste innovaties, zoals het superlichte Ghost Whisperer donsjack.

De ontwerpen zijn praktisch, origineel en van topkwaliteit. Professionele klimmers en andere Outdoorsporters hebben de gear en de sportkleding van Mountain Hardwear ontdekt; ook beginnende pioniers en liefhebbers van de natuur zullen veel en langdurig plezier beleven aan de Mountain Hardwear materialen.

Mountain Hardwear - Zomervoordeel

Mountain Hardwear

Het merk Mountain Hardwear werd in 1993 opgericht door een groep pioneers die innovatieve producten ontwikkelden voor outdoor atleten en liefhebbers. Zo bracht Mountain Hardwear als eerste een softshell jas met getapete in plaats van gestikte naden. Ook vandaag de dag is Mountain Hardwear toonaangevend op het gebied van klim- en kampeermateriaal en kleding. De producten van Mountain Hardwear zijn praktisch, origineel en van de beste kwaliteit.

 

Mountain Hardwear jassen

Je vindt bij Bever een uitgebreide collectie Mountain Hardwear jassen voor allerlei omstandigheden. Zo zijn er de warme Mountain Hardwear donsjassen, maar ook waterdichte jassen softshells en gevoerde jassen. De jassen van Mountain Hardwear zijn van de best mogelijk kwaliteit en wordt op ingenieuze wijze gebruik gemaakt van de laatste technologieen. Daarmee zijn de jassen geschikt voor alledaags gebruik, maar ook voor extremere avonturen!

 

Mountain Hardwear slaapzakken

Wanneer je langere tijd weg wilt blijven is lekker slapen natuurlijk erg belangrijk. Wanneer je op je top wilt kunnen presteren is een goede nachtrust onontbeerlijk. Met de juiste Mountain Hardwear slaapzakken weet je in ieder geval zeker dat het daar niet aan zal liggen. De slaapzakken maken gebruik van een unieke Lamina constructie die zorgt voor ultieme warmte. Er zijn slaapzakken verkrijgbaar voor allerlei temperaturen, dus of je nu van plan bent om hoog op een berg de nacht door te brengen, of in het dal blijft, je vindt bij Bever altijd de juiste Mountain Hardwear slaapzak.

 

Expertise

Het uitzoeken van de juiste Mountain Hardwear jas of slaapzak kan moeilijk zijn als je niet goed weet waar je precies op moet letten. Gelukkig staan er bij Bever meer dan 500 experts voor je klaar die je graag helpen bij het maken van de juiste keus. Of je nu in de winkel bent, of liever online shopt, onze winkel- en klantenservicemedewerkers staan voor je klaar. Zij helpen je met een persoonlijk een deskundig advies zodat je altijd goed voorbereid op pad gaat.